facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Maxi Botkyrka

ICA Maxi Botkyrka

About

Maxi är den personliga och barnvänliga Stormarknaden där du på ett enkelt sätt hittar det du söker under samma tak.

Story

Maxi är den personliga och barnvänliga Stormarknaden där du på ett enkelt sätt hittar det du söker under samma tak.

På en yta av 8000 kvm så har vi lyckats få in i stort sett allt som våra kunder söker. Det stora sortimentet med låga priser är vårt främsta kännetecken.

Vår manuella fiskdisk erbjuder ett brett utbud av färsk fisk och ger tips och råd om tillagning. I vårt eget bageri finner du gott och nyttigt matbröd, smarrigt kaffebröd och ett stort urval goda tårtor.

Vi har ca 200 medarbetare, hel- och deltidsanställda som arbetar åt samma håll: - Att vara en trevlig butik där man trivs att handla och får prisvärda varor och utmärkt service av personalen.

För att ytterligare underlätta för dig som kund kan du som använder självscanning också utnyttja vår självutcheckning, snabbt, smidigt och bekvämt.

Vi ses i butiken!
Lasse Nilsson, Handlare

Address: Kumla Gårdsväg 30, 14563 Botkyrka
Phone: 08-534 70300
City: Botkyrka
Zip Code: 14563


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: ica maxi botkyrka öppettider, ica maxi botkyrka catering, ica maxi botkyrka jobb, ica maxi botkyrka apotek, ica maxi botkyrka veckans erbjudande, ica maxi alby, ica maxi botkyrka tårta, ica maxi botkyrka handla online
Similar places near
Shell/7-Eleven, Norsborg Shell/7-Eleven, Norsborg 350 meter Handlar här nästan dagligen; tankar regelbundet. Väldigt trevlig personal. Mycket br...
RC-Laser.se RC-Laser.se 6 km RC-Laser.se som är en del av eBåtar Group AB marknadsför entypsbåten RC-Laser som är ...
Import & Export Import & Export 21 km Trevlig miljö och trevliga människor
Reviews
Nu hände det igen. Jag tog en kölapp till förbutiken och när min tur kom så betjänade en Ica anställd en person utan kölapp, vilket inte är första gången och tydligen inte den sista heller. What's the piont att ha en nummerlapp när dom utan en, blir betjänade före? Frustrerande när man har väntat i ca 10 minuter, vilket sänker hela upplevelsen och betyget på denna Ica Maxi.
Personalerna Lin... och Mar... som är jätte otrevliga, respektlösa, kör på min son med kundkorgar och inte ens ber om ursäkt. De kan inte bete sig hur som helst, kan inget om kundbemötande gapar och skriker hur de vill mot kunder.
alldeles för långa köer tyvärr kommer jag välja bort den här mat affären pgav köerna. När jag fråga en anställd om hon kunde öppna en till kassa var hennes svar det är sådana tider vi lever i nu....... två kassor öppna på en sådan stor affär????
Det är tillåtet att gå in med assistans hund . Det är rörigt i butike efter om möbleringen . Det är inte lätt att få tag på personal när man behöver hjälp . "De snor kundens pant peng" jag kanske pantar åt en sjuklig eller pensionär nej du ska handla för pengarna här . Ibland stöter man på varor med utgången datum .
Skulle beställa 8 bitars laktosfri tårta 1 dag innan men man skulle ringa tydligen 3 dagar innan för beställning, som tur har man ICA Maxi Flemingsberg ochså nära sig, de ordnade det utan problem.
Pantade några burkar här och kunde inte få ut det i pengar, blev tvungen att köpa något för pantkvittorna..
Stor, välfylld med nästan allt man behöver. Önskar bara det fanns mer personal eller fler pris terminaler.
Såg inte så mycket av butiken. Leta efter något som vi hittade tillslut..
Den här nya regel med pant gör att man inte vill panta mera, varför får man inte pengar tillbaka när man handlar med pantkvitto. Kommer aldrig handla här mer
Dom kallar oss stammisar men bord och stolar finns inte så man kan sitta och fika
Comment on this business

to add ICA Maxi Botkyrka map to your website;