facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Maxi Erikslund

ICA Maxi Erikslund

About

Vår vision är att vara Västmanlands bästa Stormarknad där kunden alltid är nummer ett! Välkommen in till framtidens Stormarknad!

Address: Traversgatan 12, 72138 Västerås
Phone: 0214704000
City: Västerås
Zip Code: 72138



related searches:
Similar places near
Hemköp Västerås City Hemköp Västerås City 4 km Jag använde bara en P- plats i Parkhuset pga ett läkarbesök men jag gillar både Hemk...
Lidl Gryta Lidl Gryta 5 km Jättebra affär, trevlig personal med ett bra och annorlunda matutbud. Värt flera besö...
Reviews
Köp aldrig tårta hos ICA Maxi Eskilstuna. Vi köpte en tårta som var så dålig så det är pinsamt. De hade skurit ut bilder som var helt ojämna och när vi kom var det brun chokladkräm på tårtan fastän den var med blå marsipan på bilden. Och det saknades alla saker som skulle vara på tårtan så den såg inte överhuvudtaget ut som på bilden. Så dåligt att de tog 680 kronor för det och sen när vi sa ifrån så skickades jag runt till olika avdelningar i 2 timmar så att jag knappt hann fixa allt till kalaset!!!! Fick som tur var tag på ett annat konditori som hjälpte oss fixa till tårtan. Så fruktansvärt dåligt ställe och tjejen i konditoriet var så otroligt otrevlig. Men de tjänar väl pengar ändå, trots att de beter sig hur som helst mot sina kunder. Pinsamt. Kommer aldrig mer köpa tårta hos ICA Maxi. De borde verkligen skämmas att de lämnar ut något så dåligt och sedan skickar runt en till 10 olika avdelningar och personal.
"Rätt sida av stan" är deras slogan. Vet inte om jag håller med. För det första har ni stängt av snabbkassorna så man måste självscanna eller stå och köa bakom pensionärer i 20 minuter till bemannad kassa. Tycker även att utbudet på många saker är sämre här än på Hälla och planeringen är jobbigare/förvirrande. Dock är ett ICA alltid ett ICA så får bli en fyra.
Stor butik med nästintill allt en behöver i vardagen. Alltifrån bestick till köks tillbehör, lasagneplattor till plocksallad. Stor manuell deli disk som kan hjälpa till med rekommendationer för middagen. Fullt utrustat bageri som gör väldigt mycket eget och in-house. Serviceminded personal som är kunnig i sin butik
Tyvärr märktbart sämre sortiment vad gäller det mesta om man jämför med hällas ica maxi. Snabbkassor som varit ur funktion sedan i julas och fortfarande inte åtgärdat. Tyvärr sämre upplevelse att handla på erikslund än på hälla.
Så trevlig affär att handla i. Delikatessdisken måste besökas. Så mycket gott. Trevlig personal bakom disken. Ett stort plus.
En stormarknad utan något som utmärker. Alldaglig och ganska tråkig.
Jättetrevlig personal! Jag fick tillbaka en el-produkt som vart på lagning, killen som mötte mig hjälpte mig bära ut lådan till bilen. Kanske inte en jättegrej för vissa men när lådan väger 15kg är en hjälpande hand alltid välkommen! :
Här finns nästan allt utom delar till bilen. Rekommenderar detta ställe. Även hårsalongen är att rekommendera
Bra Ica och bra varor, men de kan jobba lite mer med att välja deras personal.
Det finns jättegoda tårtor banantårtan är toppen.
Comment on this business

Directions to ICA Maxi Erikslund with public transportation


Löpkranegatan 130 meters
14
3
Konstnärsvägen 180 meters
3
Eriksborg 180 meters
3
Erikslund N 210 meters
114A
514
Eriksborg huvudingången 270 meters
14

to add ICA Maxi Erikslund map to your website;