facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ica Maxi Haninge

Address: Österport 4, 136 47 Handen
Phone: 08-448 57 00
City: Handen
Zip Code: 136 47


Similar places near
Ica maxi haninge Ica maxi haninge 10 meter Stort, snygg och rent samt trevliga personal som jobbar där
Flügger Handen Flügger Handen 355 meter Personalen är väldigt servicevänliga. Gör allt för att kunden ska vara nöjd.
Som En Saga - Barntillbehör- och leksaksförmedlingen i Haninge Som En Saga - Barntillbehör- och leksaksförm... 1 km Alltid lika trevligt att handla där! Gjort fynd i dag! Men skynda,skynda. Sista dagen...
Max 55 Electronics Max 55 Electronics 1 km Shop for high quality electronics, audio and video equipment, cameras and photography...
Haninge Musik Haninge Musik 1 km Musikinstrument, tillbehör, reparation, uthyrning mm
Men At Work - Biltest & Rekond Men At Work - Biltest & Rekond 2 km Snabbaste, trevligaste rekonden i haninge! Marginellt dyrare än andra men 100% värt 5...
Hemtex Hemtex 2 km Hemtex kör sin trygga linje med mjuka varor och faktum är att det fungerar. Här finns...
Emar AB Polsk Minimarket Emar AB Polsk Minimarket 2 km Bra val av polska produkter med svensk beskrivning, personalen pratar både polska och...
Reviews
Var på ICA Maxi Haninge idag, det var ett tag sen sist. Det var ganska ,ycket folk och de handlade riktigt mycket. Kunde inte låta bli att kolla in godsakerna på brödavdelningen, pålägg till bra pris samt uppskuren frukt.
Stor butik, bra urval, men riktigt äcklig godishörna. Hygien obefintlig. Smutsiga skedar överallt och inga rena. När jag säger till får jag svaret ”vi ska titta på det senare”.
Stort och varierat utbud. Gott om plats mellan hyllor och diskar. Trevligt att se personalen i bageriet. Bra med manuell fisk och deli. Frukt och grönt aptitligt presenterat, en fröjd för ögat. Här finns allt för olika smaker. Ett plus är själva självscanningen. Återbesök 17 augusti 2021. Kan konstatera att ICA Maxi Haninge är flera kronor billigare på dina kanelbullar från eget bageri än t ex ICA Maxi Nacka. Här listar dom bara 13:95/st jämfört med 16:95/st iNacka. I övrigt fortsatt fräscht vid frukt och grönt. Handsprit finns också fortsatt att tillgå i butiken. Återbesök 26 februari 2023:. Kan konstatera att priskillnaden på kanelbullar mellan Maxi i Nacka och Haninge nu är ännu större. I Haninge kostar bullarna 14:95 och i Nacka 21:85. Det är alldeles för stor skillnad.
Maxi Haninge är en säljkanon! Fruktansvärt bra och lönsam för ägaren. Här är det kö !!!!! nästan alla tider för att ens komma in på parkeringen. Klipp varje vecka, lockvaror och mycket fräsch frukt och grönsaksavdelning. Alltså otroligt. Här finns annan service också, som Biltema, Systemet och blomsterhandel. Här är det tempo, maxat och ordning och reda.
Tack för den fantastiskt fina och goda tårtan, förbeställd i bageriet. De va den absolut finaste och godaste tårtan vi ätit på länge. Vi ville knappt skära i den för den va så fin! Återigen tack!
Bra exempel på en genomtänkt livsmedelsbutik. Stort utbud av kläder, hemelektronik, hushållsföremål, bagerivaror. Deli och fiskavdelning finns mycket både till vardags och fest. Stort utbud av färdiglagad mat. Det går smidigt att ta sig fram om man undviker rusningstid. Mycket personal som är mycket tjänstvilliga att visa var varor finns. Går att göra fynd om man bevakar veckans extrapriser. Vid ingången finns Snap burgers , sushistånd och Synsam.
Det mesta finns tillgängligt och hjälpsam personal. Saknas något i affären så fixar personalen det inom ett par dagar. Även om det är fullt i butiken så brukar det aldrig vara långa köer. Gott om p-platser för alla.
Välorganiserad butik, alltid påfyllda varor och brett utbud! Har i stort sett alltid det jag behöver oavsett om det är inför veckohandlingar eller när det är dags att testa något nytt. Fantastisk personal, hjälpsamma och trevliga!
Jag är stammis här, bra rabatter, utmärkt utbud av varorna. Parkeringen är bra. Personalen är hjälpsam och artig. Det sköttes mycket bra under Covid-tiden!
Om jag ska vara ärlig så förtjänar stället 5 av 5 starka stjärnor för ju rent det är, toaletterna är alltid lika rena varje gång man går på besök. Det bästa är alla hälsningar man får varje gång man kommer in på morgonen av städerskorna och personal. Stor respekt för alla och speciellt för städerskorna då dem gör perfekt jobb
Comment on this business

to add Ica Maxi Haninge map to your website;