facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Maxi

ICA Maxi

About

ICA Maxi Solna Business Park är den barnvänliga och personliga stormarknaden.

Story

ICA Maxi Solna Business Park är den barnvänliga och personliga stormarknaden.

Address: Svetsarvägen, 17141 Solna
Phone: 08-52214800
City: Solna
Zip Code: 17141


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: ICA Maxi online, ICA Maxi jobb, ICA Maxi near me, ICA Maxi Häggvik, ICA Maxi Göteborg, ICA Maxi Helsingborg, ICA Maxi Eskilstuna, ICA Maxi öppettider
Similar places near
Ella's Kitchen Sverige Ella's Kitchen Sverige 87 meter 100% ekologisk barnmat! Vi finns online + vill gärna chatta med dig vardagar kl.9-17....
El Gaucho kött och delikatess El Gaucho kött och delikatess 1 km Det bästa köttet jag nånsin ätit! Alla kategorier! Grym korv och tillbehör!
Hemköp Mall of Scandinavia Hemköp Mall of Scandinavia 2 km Tråkig butik men bra lunch buffé.
Coop Bergshamra Coop Bergshamra 4 km äkta brams, gick ut från affären en dag och fick vara statist till rapport som spelad...
Reviews
Livsfarlig omålad metallramp i garaget där man ska hämta varuvagn, speciellt om man kommer från handikapp-plats. Se till att måla den i stark färg så inte fler faller huvudstupa rätt ner i betongen. Livsfarligt!
Fräscht, välsorterat, lätt att hålla avstånd
Det är en av de sämre Ica Maxibutikerna tyvärr. Ofta dålig rostbiff i manuella charken. Brödavdelningen för färskt butiksbakat bröd är katastrof och dessvärre är frukt och grön oftast riktigt dåligt med torra grönsaker. När tom Coop Bromma Blocks håller högre kvalitet för det mesta är det ett problem för Ica Solna.
Är normalt min favorit Maxi, dock inte idag. Fullt med folk som sprang in i varandra. Långt ifrån myndigheternas rekommendationer. Ingen som helst kontroll av hur många som vistas i den annars stora lokalen. Tyckte väldigt synd om personalen som arbetade ute på golvet och såg väldigt obekväma ut.
Absolut min favvoställe att handla på sedan jag flyttade till Sundbyberg. Butiken har allt man kan önska och bra läge för oss i området. Modern inredning och scanners för oss som fattat att man behöver inte stå i kassaköer.
Väldigt bra utbud, ofta bra priser på saker. Bra uppstyrd butik, lätt att hitta.
Väldigt fräsch affär. Stora ytor mellan hyllorna. Bra sortiment. Två timmar fri parkering i garaget
Lätt att navigera i, stort utbud och bra priser. + enkelt att hitta p-plats i garage
Bra utbud med mycket av allt från basickläder till bra utbud och bra delikatessdisk! Trevlig personal! Ganska dyra tyvärr, Ica Maxi i Barkarby är billigare och har mycket bra service!
Comment on this business

to add ICA Maxi map to your website;