facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Maxi

ICA Maxi
Address: Landskronav. 33 , Helsingborg 252 32, M, SE
Phone: +46 42 450 57 00
City: Helsingborg
Zip Code: 252 32



related searches: ICA Maxi online, ICA Maxi jobb, ICA Maxi Halmstad, ICA Maxi near me, ICA Maxi Södertälje, ICA Maxi Häggvik, ICA Maxi Kungsbacka, ICA Maxi reklamblad
Reviews
Hur bra som helst. Extrapris på vax så jag slapp borsta katten. Glömde dock köpa smör, så bara 4 stjärnor.
Mycket trevlig butik att handla i, är stammis. Cafét är kanon! Sittmiljön i Cafét kan däremot behövas ses över, börjar bli lite slitet. Utbudet och priserna i Cafét är toppen. Mycket smidigt om man vill handla picknickmat utan att gå in i den stora affären. Den nya pantmaskinen är också toppen! Så smidigt att kunna hälla i hela säckar. Önskar däremot en riktig handtvål på toaletter och pantmaskiner. Istället har de någon tvål? Som påminner om handdesinfektionsgel, inte alls trevlig att tvätta händerna med. Man känner sig inte ren efter handtvätt med den. Ytterligare förbättringsområden är nedsatta varor med kort datum, tycker det skulle vara 50% på utgående varor och inte 20-30%. Annars toppen!
Lite rörigt, och köerna i förbutiken signalerar om för lite personal. När jag var där var kön i cafeterian 11 personer och 21 väntade i spelbutiken
För stor. För dyr! Sämre o sämre kvalitet på varorna - bacon är 99% fett.
Fräsch butik med trevlig personal. Stort utbud och fin chark. Gratis laddning av el
Troligen en av landets bästa icamaxi butiker. Stort utbud, fräscha lokaler, bra personal.
Stort och rymligt. Trevlig stormarknadskänsla. Välsorterad manuell chark...det gillar vi! Lite imponerad av att det fanns möjlighet att dricka vatten inne i butiken. Där är nån som tänkt till!! Bra jobbat Maxi med personal!
fick hjälp av vakten o hitta vad j behövde... Det var strax innan de stängde.. PUST , TACK FÖR HJÄLPEN Snälla vakten, han inte se vad du hette heller.
En utmärkt Maxi butik att handla i och det finns alltid lediga parkeringsplatser oavsett när man är där.
Kanon affär. Har allt man behöver. Riktig fin frukt och grönt avdelning och delikatess.
Comment on this business

to add ICA Maxi map to your website;