facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Maxi Moraberg

ICA Maxi Moraberg

About

Södertäljes mest vakna stormarknad!

Story

Till hösten öppnar Södertäljes mest vakna Stormarknad!

ICA Maxi Moraberg sätter kunden i fokus, och med generösa öppettider, kan vi möta våra kunders behov när helst det passar dem.

Vi kommer att ha allt under samma tak!

ICA Maxi Moraberg kommer att inspirera och göra din vardag både enklare och roligare. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror så möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment med prisvärda produkter av bästa kvalité.

Givetvis kommer vi vara utrustade med självscanning och självutcheckning för att göra handlandet enklare och bekvämare för dig. Hos oss kommer du även hitta andra bekvämligheter såsom Apotek Hjärtat och ATG.

Hjärtligt välkomna till hösten!

Address: Morabergsvägen 26, 15242 Södertälje
Phone: 08-550 20 600
City: Södertälje
Zip Code: 15242



related searches:
Similar places near
Tempo Tempo 954 meter Äckliga sämsta matbutik köpte glass den varit smält och dem fryste igen kommer aldr...
Coop Coop 5 km Dålig kundservice, har hänt mer än en gång att jag fått vänta på hjälp för att person...
Reviews
En enormt stor ICA butik med stort utbud utav allt man kan tänka sig. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Här finns även ett fik. Hela butiken är väl anpassad för rörelsehindrade. Det finns gott om parkeringsplatser direkt utanför.
En typisk ICA Maxi som har det mesta man kan tänka sig. Vi upplevde dock inte att det var mycket folk i butiken, förutom vid smågodiset. Där var det desto fler. Det var kö till montrarna. En personal jobbade med att fylla på i de sinande godislådorna. Vi köpte, förutom godis, även goda vitlöksbröd.
Köpte två säckar jord. Plus för proffsig personal på kassan, men verkligen botten betyg till hon som låste upp hägnaden för jordsäckarna utomhus. Otrevlig och sur. Jag var nära att plocka fel säck pga hennes vassa och sura instruktioner.
Vi handlade på ica kvantum kungens kurva i flera år under första delen av 2000 talet sedan kom vi till ica Maxi Moraberg och blev helt sålda på detta matvaruhus det finns allt allt är fräscht och personalen är trevliga och proffsiga. För ca 1månad sedan åkte vi tillbaka för ett nostalgi besök på ica kvantum,och det blev en besvikelse. Ica maxi moraberg är överlägset bättre.
Dyrare varor generellt sätt än andra Ica-Maxi butiker tex Vasa och Solna. Detta är en Ica-Maxi butik som försöker maxa sina marginaler och bidrar därmed till en ökad inflation. Gäller dock inte varor som är på kampanj.
Liten ,ICA Maxi butik dåligt utbud av vissa varor . Men den är okej att handla i .
Bra sorterat, bra utbud av deli, frukt och grönt.
2022-12-23 Hade två ärenden till Ica Maxi idag. Vid båda tillfällena såg jag expediterna ta ut handscannrarna utan att göra ren dem. Då jag konfronterade en expedit om rengöring så hävdade hon ändå att "Jodå, de rengörs". "Varför ljuger du mig rakt upp i ansiktet? Jag såg ju att du inte gjorde det" . "Vi har så mycket att göra", svarade hon då vi står 3, 4 personer inne i betalningsutrymmet. "Ja, men då ljuger ni ju om rengöringen", replikerade jag. Då gick hon bara därifrån. Dåligt ansvarstagande nu när smittspridningen ökar igen.
Fruktansvärt omständigt att hämta ut en beställd smörgåstårta
Det är roligt att komma till Maxi ICA Moreberg en gång i veckan och handla.
Comment on this business

to add ICA Maxi Moraberg map to your website;