facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Maxi Norrköping

ICA Maxi Norrköping

About

Välkommen till Maxi ICA Norrköping - den personliga Stormarknaden!

Story

Maxi ICA Stormarknad i Norrköping är den personliga och barnvänliga stormarknaden där du på ett enkelt och smidigt sätt hittar allt du söker under ett och samma tak. Det stora sortimentet med god kvalitet och de låga priserna är våra främsta kännetecken.

Vi slog upp portarna den 22 september 1994 som en av de första Maxi Stormarknaderna i Sverige. Under årens gång har vi ständigt utvecklat och förnyat oss.

Upptäck t e x vår nya fiskavdelning eller vårt Maxikök där du får inspiration, tips och råd om mat. Allt för att göra det enkelt när Du skall handla, dessutom har vi öppet när det passar dig.

På ICA Maxi är vi angelägna om att ha stort sortiment till låga priser. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan.
Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor och Euroshopper som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena.

Sidan är uppbyggd och underhålls av Masteron.
http://www.facebook.com/MasteronAB

Address: Koppargatan 20, 60223 Norrköping
Phone: 011289600
City: Norrköping
Zip Code: 60223



related searches:
Similar places near
Ingelsta shopping Ingelsta shopping 41 meter Som alla andra gallerian i landet. Inget märkvärdigt.
Delicious Kebab Delicious Kebab 95 meter God mat, men tyvärr var nötköttet ganska torrt...
Willys Willys 797 meter Fantastisk affär! Helt otrolig personal, så hjälpsamma!
City Gross City Gross 1 km Citygross bröd är fantastiskt men alltid varit ganska dyrt på Citygross överlag. Ibla...
Marhaba Pakistani Mangoes Marhaba Pakistani Mangoes 1 km Pakistani Sweet Mangoes, available for sale in Sweden (Norrköping)
ICA Supermarket Eneby ICA Supermarket Eneby 2 km Mina favorit flingor som nästan inte går att hitta någon stans fins där
MixMat MixMat 3 km Trevligt bemötande och hjälpsamma! Dessutom god variation av varor. Tacksamt att de f...
Oudah Kött & Livs Oudah Kött & Livs 3 km بيع اللحوم الحلال والمواد الغذائية والمنزلية والخضار والفواكه وباسعار تنافسية وجوده ع...
Hej Takeaway Hej Takeaway 4 km Bra Specialkost: On
Saras Bageri Saras Bageri 4 km Så trevliga, duktiga och goda kaker/bakelser/semlor. Lätt att få glutenfritt de gånge...
Gamla Stan Norrköping Gamla Stan Norrköping 4 km Shopping och rekreationsområde i centrala Norrköping. Unika butiker i unik miljö.
Linden Köpcentrum Linden Köpcentrum 4 km Hittade kallingar o sommar strumpor. Mina gamla kallingar kan ha som rånar-luva
Knäppingsborg Knäppingsborg 4 km Bra och avslappnande. Fast när jag var där så var det en jägare som gick runt med ett...
Östgötamarknader Östgötamarknader 4 km Östgötamarknader är regionens ledande arrangör av marknader för privatpersoner.
Galleria Domino Galleria Domino 4 km Inte så fint men vissa ok affärer
Store.idshop.se Store.idshop.se 4 km Tack för bra och snabb affär.
Reviews
En stor och trevlig butik. Fyllda hyllor och gott om personal. Eget bageri har dom också samt en manuell delikatessdisk. Mycket hjälpsam personal. Jag fick hjälp när det inte gick att scanna det bröd som jag valt att köpa. Butiken har även andra varor än bara mat, t ex luftkylare, batterier och enorma stekspadar. Ett plus är att det går att självscanna och man slipper stå i kö.
ICA Maxi stormarknad Ingelsta är vad jag vill mena en riktigt bra ICA butik. En mycket stor butik som verkligen är mycket välsorterad och här är risken för trängsel ytterst liten. Ska man då vara lite kritisk så är avdelningen bröd inte särskilt välsorterad och tyvärr var det utsålt för dagen tydligen vilket naturligtvis är oacceptabelt. Men butiken i stort är riktigt bra och självscanning fungerar utmärkt. Jag rekommenderar denna butik till alla som läser detta inlägg.
Bra butik och lätt att hitta. Gott om plats för både vagn men också för dig som har hjälpmedel. Plus för charken. Finns inte många kvar i Norrköping.
Stor butik med stort och varierat utbud. Beroende på vem man träffar är personalens bemötande och trevnad olika. Mycket bra plats för matdemostrationer.
Sitter andra priser på hyllor än priset vid kassan kommer aldrig handla hör mera
Bra stor affär med gediget utbud. Möjlighet till både självskaning, kassa och snabbkassa.
Okej ställe med flera butiker och mat och fika ställen.
Blev riktigt sur idag. Jag försökte köpa en korv innan handlingen men det visade sig omöjligt. De två i personalen nonchalerade mig helt och saknade servicekänsla lika helt. I kiosken var det en enorm kö vilket var lätt att se varför. En stackars personal som såg överstressad ut. Sedan ägarbytet har ni blivit klasser sämre framförallt med service/personal. Går idag efter många ,många år över till en konkurrent och IcaMaxi är ett minne blott.
Har bra sortiment,men ni kan inte sätta oerfaren personal i kassan!!Om ni har speciel priser uti butiken på exempel bröd så kan det inte bli 10 kr dyrare i kassan.Tråkigt
We came, we bought, we left... bra ica, men vet inte om det finns så mycket mer att säga.
Comment on this business

Directions to ICA Maxi Norrköping with public transportation


Tenngatan 90 meters
112
113
Marieborg 110 meters
111
40
420
Mässingsgatan 200 meters
113
Stormarknaden 310 meters
112

to add ICA Maxi Norrköping map to your website;