facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nära Barometern

ICA Nära Barometern

About

Din lokala ICA Nära-butik i Väddö

Address: Väddö, 760 40 Väddö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0176 - 930 04
City: Väddö
Zip Code: 760 40



related searches:
Similar places near
Väddö musteri Väddö musteri 15 km Trevliga ägare som värnar om sina kunder. Fin lantlig miljö.
Reviews
Mysigaste lanthandeln.!!!! Det kan bli lite dyrt ibland men det är det värt. Så trevlig personal
Välsorterad mindre ICA med gott utbud av sommarleksaker. Säljer även väldigt god glass frpn Väddö Gårdsmejeri.
Liten trevlig affär men stort utbud trotts sina få kvadratmeter, alltid bra bemötande
Trevlig liten lantlig ICA nära
Med tanke på vart den ligger, hur stor den är och det varierande kundutbudet så tycker jag den är finemang. Dom har det mesta man letar efter. Storhandlar gör man dock i Älmsta eller Norrtälje.
Synd att dom inte har grillad kyckling och priserna på tex fryst färdigmat och annan fryst mat kostar dubbelt mot andra affärer så det6 blir för dyrt synd, tycker man behöver ju inte ta 100% mer.
Butiken har varit ojämn sedan ägarbytet. Det var tunnsått med sortimentet i vintras och vissa gånger har det varit svårt att hitta efter omplaceringar. Men jag väljer att titta på det oerhört positiva i att vi har en åretruntbutik här nere i en tid när alla satsningar på Väddö sker mellan Älmsta och Grisslehamn. Sortimentet är oftast ändå helt godkänt, det lilla vinterfiket var ett schysst tillskott för en som ofta går långpromenader, och i midsommarhelgen var utbudet bättre än jag kan minnas det från det förra ägandet - med bl a fiskdisk. Hoppas att vi får behålla Ica, bästa inslaget i Väddö Backa näst efter egna stugan...
Positivt med att ha en lanthandel nära. Dock inget vidare sortiment och priserna är hutlösa. Ok för att köpa mjölk eller något annat man glömt men storhandla gör man på ICA Väddö.
Trevlig butik. Roligt att det finns vegetariska alternativ. Bra öppettider.
Trevligt med en lokal "lanthandel", den enda på Södra Väddö! Bra öppettider och OK sortiment, med tanke på storleken. Kan vara mycket folk och lite trångt på vissa helgdagar, t ex midsommardagen.
Comment on this business

to add ICA Nära Barometern map to your website;