facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nära Bergshamra

Address: Virkesvägen 1, 761 11 Bergshamra
Phone: 0176260039
City: Bergshamra
Zip Code: 761 11


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 18:00
Sunday: 09:00 - 18:00


related searches: ICA Nära Bergshamra Norrtälje, ICA Bergshamra Norrtälje Öppettider, Coop Bergshamra, ICA Bergshamra Norrtälje erbjudande, ICA Maxi Häggvik, ICA Mall of Scandinavia, Hemköp Mörby Centrum, Apotek Bergshamra Norrtälje
Similar places near
Coop Coop 45 km Nice supermarket with decent prices and decent weekly offers.nOne star less because t...
ICA Nära Bergshamra ICA Nära Bergshamra 45 km I was there for the first time today. I had a good experience, they seemed to have go...
Reviews
Trångt och rörigt, ofräscht. Mycket bristfällig och riktigt dålig grönsaks och fruktavdelning. Frysboxar utan lock/dörrar. Begränsat utbud i mejeri. Varor står staplade på golvet lite här och där. Trevlig personal men det räcker inte. Jämför med liknande butiker i samma storlek i innerstan eller närliggande Danderyd - här har man inte avsatt några medel till förbättring på 30 år. Pinsamt!
Liten och trång, men bra utbud. Glöm inte att det finns en våning till där nere.
Gillar butiken , väldigt bra personal som är hjälpsamma och duktiga. Dem har öppet till 22.00 så det är ett plus
Det är en liten butik, väldigt trångt, men har ett väldigt stort utbud. Dom har i stort sett det man behöver och lite till.
Helt okej butik som jag brukar handla i på vägen hem. Får en känsla av att jag kliver in i en gammal trång butik i Gamla stan. Extremt trångt och litet på övervåningen vilket är synd då det finns en hel nedre plan som inte nyttjas till sin fulla potential. Lokalen behöver i sin helhet göras om och rustas upp och då kan man passa på att göra nedre planen mer tillgänglig. Gå inte hit om du är rullstolsbunden.
Extremt lat och otrevlig personal. Butiken har öppet till 22 och åkte särskilt hit för att hämta ett paket och fick då beskedet "posten stänger kl 21" och personalen ville inte hjälpa mig. Nästa gång är jag här halv 9 och de har gått om personal i butiken och de står bara och pratar eftersom det inte finns några kunder. De ger de mig beskedet "posten stänger kl 19" och kan inte hjälpa mig nu heller. Kommer aldrig gå hit frivilligt igen
Väldigt bra affär stort utbud bra priser stort sortiment mot andra butiker Allt från dagligvaruhandel till grillkol och gas till grillen eller husvagnen till mycket överkomliga priser släpvagns uthyrning flyttsläp gallervangn mm. och mycket finna delikatesser i charken kan rekommendera Crickas Buffalo wings mycket bra drag finna köttbitar till grillen av bra kvalitet. Plus nybakt bröd varje morgon , och öppettiderna är toppen 7 på morgonen på vardagar till 8 på kvällen . Närområdet för denna butik ska vara glad för att dom har denna toppen ICA butik.
Bra utbud med kött men väldigt dåliga, ofräscha grönsaker. Till exempel delad rotselleri som enligt förpackningen ska förvaras mellan 2-4 °C sitter i plastfilm i rumstemperatur. Skulle gärna köpa mat oftare här, men man måste hämta frukt och grönsaker annanstans.
En bra butik som lever upp till sitt namn, är just nära och bra. De mesta som man kan tänkas behöva finns och man har en person som bemöter än trevligt och hjälpsamt. Butiken är dock liten till ytan, men har lyckats klämma in allt. Dock är varorna i butiken dyrare än genomsnittet men det är godtagbart med tanke på dess närliggande läge. Är man i södra Bergshamra kan jag verkligen rekommendera denna butik.
Det trångt och bökigt om man har rullator eller barnvagn och eller måste ha vagn. Och har ingen hiss så att man kommer ner till ner plan. Dålig personal och otrevliga och är 10-20 kr dyrare än anderas Ica affärer. Och sen är chefen elak har sparkat kunder och misshandlade sin egen fru. Hon hade inte helt ben i kroppen. Alla vettet. Om du ska handla köp bara det du absolut måste annars ta dig till Coop eller Ica Maximalt i solna. Det är 100% mycket bättre. Och kom ihåg håg att allt har pengar så det räcker annars får du inte ta med dig dina varor innan du har varit och hämtat pengar eller vart hemma och hämta pengar. Om det fatta bara 50 öre så är det så. Det är en skicklig affär.
Comment on this business

to add ICA Nära Bergshamra map to your website;