facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nära Gällstad

ICA Nära Gällstad

About

ICA Nära Gällstad är bygdens matbutik med bra färskvaror, personlig service brett sortiment. Hos oss hittar du det mesta till vardag och fest. Nära och bekvämt på hemmaplan!

Story

Hos oss hittar du det mesta till vardag och fest. Nära och bekvämt på hemmaplan!
Välkommen in!

Address: Torget, 52360 Gällstad
Phone: 032170001
City: Gällstad
Zip Code: 52360



related searches:
Reviews
Upplevde att det rent och fint. Bra service.
Mycket bra affär trevlig personal och att man kan swisha om man glömt kortet
Bra och mycket hjälpsam personal, lätt att hitta i butiken.
Alltid lika trevligt att komma till ICA Nära Gällstad En enormt fin affär med mycket kompetent personal Man blir glad bara av att komma dit. En affär som håller en hög standard har hittills inte varit inne i en Ica affär med så positiv och glad personal som Ica nära Gällstad är affären får alla stjärnor av mig
Bästa servicen! Bra utbud.
Litet och trevlig personal.
Jag är besviken och väldigt arg. Lämnade in ett klagomål på Anna att hon fnyser och beter sig. Är o artig och uppenbarligen inte vet vad costumer service är. Efter det så får hon mig att må ännu sämre genom att vara väldigt högdjud när hon lämnar kassan och lämnar till någon annan. Detta har hänt nu ca 10 gånger i rad. Sen har halva styrkan vänt sig emot mig.. Vad fan är detta? Mina pengar går till deras lön som alla andras. Men jag tror att släckt och vänner samt inavel är orsaken.
Trevlig butik och mycket trevlig personal!
Alltid lika trevligt att besöka " min affär" även om det för tillfället är lite förvirrande efter ombygget. Trevlig personal och ett sortiment som räcker för mig.
Mindre ICA butik med bra ordning och sortiment, trevlig personal!
Comment on this business

to add ICA Nära Gällstad map to your website;