facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ica Nära Grebbestad

Ica Nära Grebbestad

About

Ica Nära Grebbestad är en välsorterad och mycket tillgänglig butik centralt placerad på hamnplan i skaldjursmetropolen Grebbestad. ATG,Svenska Spel

Address: Sältevägen 9, 45772 Grebbestad
Phone: 052561420
City: Grebbestad
Zip Code: 45772



related searches:
Similar places near
Delicatesso Delicatesso 220 meter Fint och mysigt litet samhälle. Med en fiskaffär som hade det mesta i fisk o skaldjur...
Greby Mejeri Greby Mejeri 2 km Gårdsmejeri och gårdsbutik med närproducerade varor.
Reviews
Fin butik med alltid lika trevlig och hjälpsam personal
Bra butik med trevlig personal. Bra parkeringsmöjligheter och lätt att ta sig in även med rullstol. Välsorterad butik, priserna är lite högre än inne i landet precis som på alla turistorter.
Litet och dyrt
Jättefina räkor till superbra pris..
Måste kvalifisera till Ica's sämsta kundservice. Vi skulle köpa kontantkort och fick i kassan veta att vi måtte vänta där man lämnar in spel och skulle ringa i klockan där. Så vi gjorde. Men inget hände. Sa ifrån i kassan och ringde igen. Dom i kassan bara frågada varann vem som hadde ansvaret för spel kassan. Men gjorde inget. 4 gånger ringde jag och väntade minst en kvart. Tillslut kom en person. Jag sa vi hadde väntat länge och ringd flera gånger. Men det skulle jag nog inte ha sagt. Han blev direkt otrevlig och svarade nästan inte på mina frågor. Det kom en till, då blev han något bättre. Det var också 0 corona tänkande där. Så dit in vill jag inte igen. Om dom är trötta på turister så borde dom hitta något annat att göra. För utan turister är det väl tveksamt att två affärer kunna överleva där.
Det är trångt och mycket folk som inte bryr sig alls om läget i samhället idag. Tråkigt att personalen har samma inställning uti butiken, rakt upp i ansiktet när de ska fram i den smala butiken. I övrigt finns det mycket varor om än lite dyra.
Har det mesta som man behöver Trevlig personal
Bra butik med det mesta, trevlig personal, bra priser
Trångt o dyrt.
Comment on this business

to add Ica Nära Grebbestad map to your website;