facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nära Kallhäll

Address: Gjutarplan, 176 71 Järfälla
Phone: +46858351280
City: Järfälla
Zip Code: 176 71



related searches: Coop Kallhäll, Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden, ICA Viksjö erbjudanden, ICA Maxi barkarby erbjudanden, ICA lager Kallhäll
Similar places near
Coop Kallhäll Coop Kallhäll 101 meter Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av eko...
Lidl Lidl 4 km
Jakobs kött torg Jakobs kött torg 4 km Bra priser på kött. Fantastiska oliver!
Coop Jakobsberg Coop Jakobsberg 4 km Stort utbud av veganska varor. Väldigt många snabbkassor vid båda utgångar, corona sä...
Reviews
Fick information genom skylt att det var rabatt till pensionärer på tisdagar. Men vid betalning kände kassörskan inte till rabatten, så det blev ingen. Strunt i det! Vi överlever.
Ganska välsorterad butik, men för liten och rörig pga det.
Rolig trots den lilla ytan. Mycket kul ideer..
Liten trevlig ICA butik med bra sortiment erbjudanden. Initiativrik ägare.
Vår lokala livsmedelsaffär. Mkt trevlig personal.
Tyvärr ganska tråkig butik. Känns rörig och sliten. Går trots det och handlar där ibland. Mest för att jag stör mig på den lokala konkurrenten coop.
Riktigt dryg kassörska med svartmörkt hår. den tjejen är aldrig trevlig när man frågar henne saker eller betalar hos henne. Borde inte ens jobba bland människor!
Helt okej. Bytt ut viss personal så kan jag ge det en stjärna till
Liten fin ICA med stort utbud, vänlig personal och så fina skaldjur på fredagar när det är säsong! Bra kostnadsfri parkering. Nära till apotek, posthantering och blomsterhandel. En liten pärla!
Lite överskattad butik bara för det är nya Ica. Hittade ca en månad efter öppningen varor som har gått ut datumet och lösviktsgodiset som inte längre är mjuk och färsk. Lite som de flesta tycker och redan har skrivit så är butikens yta väldigt liten och trång som den gamla Ica, visserligen bättre tänkt nu men fortfarande trångt. 3 stjärnor för fräsch butik med trevlig personal.
Comment on this business

to add ICA Nära Kallhäll map to your website;