facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nära Kode

ICA Nära Kode

About

I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag!

Address: Kodevägen 11-13, 44260 Kode
Phone: 0303-51650
City: Kode
Zip Code: 44260



related searches:
Similar places near
Kode Trä AB Kode Trä AB 171 meter Trevlig personal, virket jag plockade hade hög kvalité!
Solberga Lanthandel Solberga Lanthandel 2 km Gösta i Boa, Solberga, visar sin fars gamla lanthandel från 1901. Gösta kan ta 15 pe...
Hanlar'n Solberga Hanlar'n Solberga 2 km Här finns ett basutbud av matvaror. Sommar vår och höst har de ett mycket fint utbud ...
Färgtrappan Färgtrappan 5 km Färgsättningstjänster; exteriör och interiör, kurser med traditionella färger. Försäl...
Reviews
Jag såg att ni säljer dansk fläskfilé. Nej tack! Jag föredrar butiker som satsar på att bara ha svenskt kött!
Ingen affär att besöka om man vill ha vegetarisk mat. Fråga efter om det fanns några vegetariska alternativ i kylvaror, i mitt fall vegetarisk kebab. Det skulle isåfall ligga vid köttet. Allt ligger blandat sa biträdet som arbeta. Ingen vidare service.
Lite äckligt att det rinner matrester av diverse olika slag på utsidan från containern bara. Annars lite l höga priser på saker i småpack. Det är även drygt att personalen alltid är iväg på andra uppdrag än att stå vid kassan. Vore bra med en mysig klocka av något slag som man kan trycka på när man har bråttom och personalen är iväg.
Ganska bra utbud.
Bra butik när man glömt något trevlig personal.
Fräsch butik, trevlig personal.
Fräsch butik som har det mesta man behöver. Dock dåligt med ekologiska produkter.
Det är det lilla som gör det..
väldigt bra toalett att japp på
Helt usel butik. Det förvånar mig att så många ger den bra betyg, men de kanske är för upptagna för att märka hur dryg och otrevlig personal de har. Jag har inte träffat en enda person som har tyckt att butiken är bra, men de kanske inte vågar recensera med namn och vet inte hur man blir anonym. Alla måste ju tyvärr hit och hämta post, och då vill man ju inte bli ännu sämre bemött för att man gett dåliga betyg.
Comment on this business

to add ICA Nära Kode map to your website;