facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nära Älvsjö

ICA Nära Älvsjö

About

Välkommen till din personliga färskvarubutik!

Story

Välkommen till din personliga färskvarubutik!

Vi på ICA Älvsjö vill verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Vårt sortiment balanseras mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från de mindre leverantörerna. Vi är alltid lyhörda på våra kunders önskemål och funderingar, och den personliga kontakten mellan oss och kund skapar en hemlik atmosfär.

Välkommen hem till oss,
Önskar Christer med personal!

Address: Svartlösavägen 181, 125 56 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08 - 647 75 25
City: Älvsjö
Zip Code: 125 56


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: ICA Nära Älvsjö Jobb, ICA maxi Älvsjö, ICA Älvsjö erbjudanden, ICA Älvsjö lunch, Pizza ICA Älvsjö, ICA Nära Årsta, ICA Nära erbjudande, ICA se Älvsjö
Similar places near
Coop Coop 2 km This store gets a solid 80% mark. There is almost everything you need, organic and sp...
Willys Willys 2 km Big. Clean. Well-stocked for usual items. I would have liked to see more selection fo...
Willys Willys 2 km Håller på att bygga om butiken för tillfället. Gått om plats och ingen trängsel på fm...
Reviews
Jätteroligt med en ny bistro i Älvsjö med goda små smörrebröd, olika pilsners och alternativa viner. En liten oas mitt i villaområdena.
En välsorterad och trevlig butik. Nu bättre öppentider. Synd att paketutlämningen stänger tidigt. Bra att de har en chark med stort utbud. Det finns även en restaurang i anslutning. Lätt att få parkering. Vissa saker kan kännas lite dyra.
Mysig bra välsorterad butik! Något dyrare per kasse… men ofta med lite erbjudanden. Här köper man jord på sommarhalvåret. Tar en öl och pizza. Eller ved på vintern.
Katastrof i personal upplever dom som otrevliga och behandlar kunder dåligt och man får bara gå in en i taget om man är mer är tre personer inklusive bistron och extremt dyra priser rekommenderar inte för någon tills fixat personalen
En bra affär att slinka in på och bara handla snabbt, eller storhandla.
Förvånansvärt stor för att vara närbutik. Välsorterad bemannad chark. Ljust, rent och generellt välsorterat. Hjälpsam och trevlig personal.
Precis som jag vill ha en matbutik. Litet och välsorterad. Man behöver inte gå flera mil när man glömt ta något i början av butiken. Här hittade jag japansk aubergine, har inte sett det någon annanstans. Det blir inte den billigaste matkassen i stan, men billiga mataffärer finns det ett överflöd av. Befriande att någon vågar satsa på kvalitet. Det ser ut som personalen här har det bra och är glada och trevliga!
Lilla lilla ICA med massor av varor men ändå så charmig och man hittar alltid något som man inte visste att man behöver BARA +++++++
Inte den billigaste butiken men väldigt trevlig personal och lokal som inbjuder till inspiration.
Alltid rätt grejer hemma och extremt trevliga. Underbar Ica
Comment on this business

to add ICA Nära Älvsjö map to your website;