facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ica Nära Möre

Ica Nära Möre

About

Årets butik 2012 i Torsås Kommun.www.icamore.se

Address: Ekesvägen 16, 385 51 Söderåkra
Phone: 0486-21144
City: Söderåkra
Zip Code: 385 51


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Ica nära möre age, ICA Torsås öppettider, Exotisk planka ICA Torsås, Möre Livs smörgåstårta, ICA Supermarket, Coop Torsås, ICA Maxi Kalmar, ICA Torshallen
Similar places near
Möre Köpcenter i Söderåkra Möre Köpcenter i Söderåkra 0 meter Möre Köpcenter är ett litet hemtrevligt köpcenter med butiker inom detaljhandel och l...
Loppisskolan Loppisskolan 3 km Väldigt mycket saker, väldigt rörigt samt mycket dyrt! Mycket trevliga de som har lop...
Reviews
Trevlig personal.
En utmärkt butik med brett sortiment samt beställning av varor via nätet men det var inte så länge sen som det på orten även fanns butikbuss som betjänade såväl samhälle som glesbygd.
Tråkiga lokaler och otrevlig personal. Kom på intervju och hörde aldrig ifrån dem igen. Kunde ju åtminstone fått ett mejl om att jag inte kom vidare. Är glad att jag inte fick det dock. De uppmuntrar till att arbeta trots att du är sjuk och synen på personal verkar vara under all kritik. Ha det i åtanke nästa gång du handlar där.
Luktar häst inne på det så kallade köpcentrat men det är mer av en samling butiker. De ”nybakade” bullarna är torrare än en sandlåda och de saknar helt sortiment. Ät inte bullen på inandning för då kvävs du. Mandelbiskvierna var även de torra. Stanna inte på Bergkvara köpcentrum, ät hellre något dött djur.
Butiken är under all kontroll. En ägare som luktar gammal fylla o en fru som är otrevlig. Jag förstår varför han har haft en älskarinna i 13 år. De fuskar o paketerar om kött mm o sätter nya datum.
Handla snabbt å enkelt.
Tycker dom har bra service, alltid trevliga och ett bra utbud på basvaror..
Alltid ett trevligt bemötande,och en bra affär att handla i.
Comment on this business

to add Ica Nära Möre map to your website;