facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nära Ströbergs

ICA Nära Ströbergs

About

Butiken med personlig service.

Story

Vi har dessa tjänster:
Apoteksombud, Svenska spel-ombud, Systembolagsombud, Harry Boy för ICA-kort kunder samt viss bankservice. Du kan även tanka bensin och diesel.



"En ICA Supermarket ligger sällan för långt bort. I ICA Supermarket Cityhallen Växjö kan du veckohandla, slå på stort eller bara fixa kvällens middag - alltid snabbt och enkelt! Med ett spännande sortiment och smarta lösningar gör vi din dag lite enklare och lite godare."
Address: Brovägen 8, Torne, 35597 Växjö
Phone: 0470-75 40 08
City: Växjö
Zip Code: 35597



related searches:
Similar places near
Life Växjö Grand Samarkand Life Växjö Grand Samarkand 24 km Bra ned stort sortiment
Oil & Vinegar Växjö Oil & Vinegar Växjö 24 km Bästa affären. Underbart gott. Så trevlig och hjälpsam personal
Bondens butik Bondens butik 24 km Oväntat gott!! Vi svängde in för några mellanrätter, förväntade oss god chark men fic...
PM Bröd & Sovel PM Bröd & Sovel 24 km Trevlig och positiv betjäning och allt jag köpte var mycket gott för såväl öga som sm...
Johanne Delikatesser och Kuriosa Johanne Delikatesser och Kuriosa 24 km Johanne Delikatesser och Kuriosa är en butik fylld med lokala läckerheter, ekologiska...
Cityfood Växjö Cityfood Växjö 24 km Arabiska affar, kan man handla på bra sätt där , men den lokal inte är bäst .
Shill konsult AB Shill konsult AB 25 km Trivlig personalen o Gott mat Perfekt alltid öppet Rekommenderar
Netto Netto 26 km Blivit bättre och fräschare. Hoppas att de i fortsättningen kommer ha billiga produkt...
Reviews
Ni kan inte på fullaste allvar berätta för mig ni har olika schanger olika dagar - dansbands onsdag . Jag ska handla . Ni är ica. Jag vill handla mat inte lyssna på dansband på extrem hög musik. Ni är på farlig mark här det kan jag säga . Så när är hårdrocks fredag ? Och blackmetal söndag ? Så jag kan handla utan att jag får panik då vi alla är olika. Nä ..har ni detta för att locka kunder ?! Titta på Malmö Värnhem istället vad dom gjorde .. detta är kaos. Undvik att gå hit.
Rent och trevligt! Väldigt dyrt. Men lite för prentensiöst för min smak. Det är en ICA-butik, ingen "fancy matmarknad"4
Riktigt bra! Gå hit! Den mest unika och coolaste ica-butiken jag känner. Hela butiken har något slags vikingatema eller något. Hyllar i trä osv. Mycket snyggt och roligt. Bra personal och bra utbud. Till och med en kristallkrona i taket.
En ungdomsgård som med energi dryck som sin storsäljare, utöver detta aningen sega på att prismärka rätt pris på hyllorna.
Unikt inredd butik. Vilket är trevligt! Bra priser för att vara en centrum-butik.
ICA City hallen är det bästa supermarket som jag känner till. Bara älskar att handla i den boutiquen.. Höftig music alltid, ren och fräsch. Personalen är mycket trävliga och inrädning är som gör att man vill alltid komma tillbaka...
Besöker alltid Ica när jag är i Växjö, ovanligt trevlig butik som alltid spelar musik och har en fin inredning, dessutom har de ett stort utbud.
Jag brukar inte rekommendera att man ska besöka en ICA butik. Men den är mycket spesigel och vär ett besök. Häftig inredning. Talan info vi kassan om vill att de ska öppna en kassa till. Super häftigt.
Otrevlig personal som pratar med varandra, och knappt ens kollar på en när man betalar. Usch, har blivit sämre de sista månaderna. Så tråkigt.
Säkert ett bra utbud men den höga musiken med stark bas gjorde att vi bara ville ut igen så snabbt som möjligt
Comment on this business

to add ICA Nära Ströbergs map to your website;