facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Nordeviks Skärhamn

ICA Nordeviks Skärhamn

About

Hos oss hittar du det mesta. Förutom ett stort sortiment av matvaror har vi bl.a. heminredning,webergrillar, konstnärsmaterial och en yogastudio.
Välkomna!

Story

Välkommen till oss på ICA NORDEVIKS i Skärhamn!

Address: Kroksdalsvägen 4, 47132 Skärhamn, Sweden
Phone: 0304-676900
City: Skärhamn
Zip Code: 47132



related searches:
Similar places near
Bobehaget Bobehaget 702 meter Fina gardiner
Nordvågs Handels AB Nordvågs Handels AB 749 meter Företaget skall bedriva uthyrning av trädgårdsmaskiner, handel med varor och partier ...
Ritat Ritat 804 meter Inredningsbutik, presenter, showroom för Born in Sweden
Reviews
Stor butik, med mat&dagligvaror på bottenvåningen, klädartiklar & annat på övervåningen. Trevligt bemötande. Priserna präglas dock av ICA's monopol på Tjörn.
När charken inte vill öppna en ny skinka ! Man måste köpa av en 2 cm stump för samma pris. Sen skadar det inte med ett leende mot kunder
Nästa ICA att besöka! Där kan du handla mat, fika på kafé och barn kan unna sig leka i bollhav. Toppen ju! Alltid färska varor och trevlig personal!
Välsorterad ica, fin charkdisk med massa spännande delikatesser
Stort utbud, men alldeles för dyrt och behöver konkurrenter.
Bästa kvalitet på mat, exempel kött från närproducerade Sibräcka kött
Bra sortiment. Men tycker inte om att priserna går upp rigält på sommaren. Trodde inte på folk som sa det. Men de hade rätt. Priserna gick upp mycket.
Alltid ordning och reda. Inte billigast men bra.
ICA Nordeviks är en pärla. Du kan hitta allt ifrån utflyktsmat som sallader och goda mackor till konstnärsmateriel som penslar panåer och färg, både akvarell och olja. Affären har på baksidan gratis laddning för elbilar samt ett stort antal solpaneler. Inne i affären finns en trappa som är utsmyckad med smidat räcke av vikinga typ samt drakfigurer. Ett måste att besöka och missa inte detas fina bokhandel på plan 2. De har suverän lunch på vardagar.
Vid dagens besök visade det sig att det fanns en vara på kassakvittot som jag inte hade köpt. Gick tillbaka till affären och pratade med kassaexpediten. Hon kollade upp varan i datorn och det var en från restaurangen en trappa upp. Där hade jag inte ens varit. "Jag har väl råkat få med den när jag slog in dina varor" var svaret jag fick. Givetvis fick jag tillbaka pengarna. Det rörde sig om 89 kr. För den felslagna summan borde jag ha kunnat få en spontan ursäkt för misstaget, men icke. Helt nonchalant expedit. Så jag sa att "en ursäkt vore på sin plats", och först då kom det ett "förlåt". Tråkigt bemötande, helt utan sevicekänsla. Saknar vissa saker och märken, men bra överlag.
Comment on this business

to add ICA Nordeviks Skärhamn map to your website;