facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Arons Hjärnarp

ICA Supermarket Arons Hjärnarp

About

ICA Arons

Address: Boarpsvägen 2, 266 75 Hjärnarp
Phone: 0431-454006
City: Hjärnarp
Zip Code: 266 75



related searches:
Similar places near
Bengts akvarielokal Bengts akvarielokal 1 km Sprida intresset för akvariehobbyn
39:an Inredning & Damkläder 39:an Inredning & Damkläder 1 km En liten mysig butik i Hjärnarp. Inredning bla från Different design med deras fina s...
R.T.Stone R.T.Stone 3 km
Reviews
Mer än bara en simpel ica butik! Har större utbud av "lyxigare" varor och butiksgjorda måltider, som för övrigt smaker extremt gott. Trevligt ställe helt enkelt.
Första besöket svårt att hitta , behöver inte vara butikens fel
Supertrevlig och glad personal. Mycket kunder men också mycket personal. Fick snabb service och hjälp. Efter fina omdömen av deras catering ska det bli spännande att prova den.
Mycket trevlig butik. Har de extrapris så ser de till att ha varorna hemma så att alla har en chans att handla dem även om man arbetar till 18.00 en dag.
Alltid lika trevligt att besöka Ica Aron! Högsta kvalitet på fisk och skaldjur, och dessutom till riktigt bra priser! Trevlig och bra personal och det lönar sig alltid att handla här. Perfekt utflyktsmål för den som gillar mat och göra vardagshandlingen riktigt rolig.
Mycket bra delikatess m det mesta. Bra fart på kassorna.
Tipptopp, mycket fin charkdisk. Bra utbud avfisk, kött och annat gott.
Välfyllda hyllor, bra priser, underbar Frukt och grönt avd, och deras specialdisk med allt från fisk o skaldjur till kött, pajer, smörgåstårta, div pålägg mm mm är fantastisk. Vi beställde 2 smörgåstårtor sist, en fisk och en kött och blev förvånade när de var billigare än alla andra vi tittat på för de är välfyllda och SÅ goda.
Trevlig butik med grattis elbilsladdning. Vi tackar ödmjukt för detta.
Visst utbud finns här mer än tillexempel maxi.
Comment on this business

to add ICA Supermarket Arons Hjärnarp map to your website;