facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Ektorp

About

Ta reda på hur vi hanterar dina personuppgifter på sociala medier och dina rättigheter, eller ställ en fråga kring detta,
Läs mer på: www.ica.se/dataskydd

Address: Gamla Landsvägen 10, 131 47 Nacka
Phone: 08-7184317
City: Nacka
Zip Code: 131 47


Opening Hours

Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: Matboden Ektorp, ICA Maxi Nacka, ICA Kvantum Sickla erbjudande, Coop Orminge
Similar places near
Björnen i Boo Björnen i Boo 4 km Nej inget vidare...känns riktig dåligt. Inget riktig smak eller bra råvaror. Samt kvi...
Reviews
Bästaste service. Tjejen i kassan returerade varan då jag trodde att jag redan var medlem. La in mig so medlem Och jag fick köpa varan för medlemspris. Som det var tänkt.
Väldigt bra ICA Supermarket som har det mesta inklusive mitt favorit rostbröd som långt ifrån alla Ica butiker har på hyllan. Även personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Upplägget är bra och butiken är mysig, helt enkelt en väldigt bra mataffär Dock är butiken förhållandevis dyr, en vanlig chokladkaka kostar här 25kr vilket är ganska mycket. Men så länge som storhandling inte görs här är nog plånboken relativt säker.
Bra butik för sin storlek, men riktigt dyr
Trevlig ica butik med Trevlig personal
Efter ombyggnation är butiken jättebra med ett. stort utbud av varor. Har det mesta och supertrevlig personal. obs! glöm inte att lägga Pskiva väl synligt!
Stökig butik, ung personal som bara pratade med varandra och saknar servicekänsla. Intresset hos personalen var mest att prata om festande och inte att hjälpa kunder Man kan ju undra om någon av dem fått någon utbildning om hur en ICA-Butik ska skötas?
Kundvänlig lagom liten/stor butik med trevlig o lyhörd personal. Välorganiserat o fräscht.
Bra urval bra priser, men personal kollar inte 'bäst före ' datum. Gamla ostar fortfarande med det samma pris på kylhyllan.
Helt ok, lite dyr butik... Men tänk på var ni ställer er, fick en P-bot sist jag var där... Stod i för sig på parkeringsförbud, men var bara inne i 10 min med hunden kvar i bilen... Lite surt!
Bra personal och bra sortiment
Comment on this business

to add ICA Supermarket Ektorp map to your website;