facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ica Supermarket Floda

Address: Rurik Holms väg 8-10, 44830 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0302 - 359 00
City: Floda
Zip Code: 44830



related searches:
Similar places near
Floda Fisk & Delikatesser Floda Fisk & Delikatesser 40 meter Flodas egna fiskbil säljer färsk fisk, skaldjur och delikatesser! Öppet Ons-Fre 10-1...
ICA Supermarket Floda ICA Supermarket Floda 53 meter Väldigt trevlig butik med händiga scanners så man kan scanna själv. Enda nackdelen är...
Candy Floda Torg Candy Floda Torg 203 meter Spel - Tobak - Godis - Glass
Reviews
Lång väntan vid den manuella kassan,medan personalen var "rask"när det strulade vid själv scanningen. Inte bra,kunden i första hand,ingen service inga kunder!!!
Alldeles för dyrt på alla varor . Långt över kvantum och maxis priset .kan snart storhandla på Cirkel K till samma priser . Men det är trevlig personal med Pernilla i spetsen som gör att man ändå handlar där . Trots höga priser….
Riktigt bra ICA. En guldstjärna ifall ni tar in Tupla och Ettan Portion i sortimentet.
Rent och fint, ett lite mindre utbud men det du behöver finns. Bra färskt back up bröd. Fräscha grönsaker och frukt. Dyr ICA butik.
Troligtvis den dyraste butiken i Lerums kommunen. Halsen rivs sönder på grund av all svartmögel i butiken. Bojkottas nu, skivbutik.
Bra och trevlig personal! Men utbudet är under all kritik. Börjar bli trött på att allt man gillar ersätts av Icas egna varor eller av halvtaskiga märken.
Väldigt trevlig butik med händiga scanners så man kan scanna själv. Enda nackdelen är att utbudet inte är så stort men bra för en mindre butik skulle jag säga. Detta är bara min ödmjuka expertåsikt.
Ser att nästan samtliga priser har stigit den senaste månaden.
5kr för att använda toaletten! Andra affärer har gratis och vem har mynt idag?
Sedan 2 kassor försvann har mycket blivit sämre...Kö i gångarna när ofta bara en kassa är öppen och skulle det råka vara 2 kassor öppna gäller det att ställa sig i rätt gång om man skall ha några av de varor som är i den gången.Jag åker hellre 1 mil extra och handlar i Lerum tyvärr.Charken är dock ett positivt lyft:
Comment on this business

to add Ica Supermarket Floda map to your website;