facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Hässelby Torg

Address: Hässelby Torg 18, 165 55 Hässelby, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08383535
City: Hässelby
Zip Code: 165 55


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: ICA Sweden, ICA Åkermyntan, Hemköp erbjudande, Willys vinsta
Reviews
Några av dem är bästa personalen!! de jag känner igen, mest de som jobbat där ett tag. De är hjälpsamma, kunniga och lyhörda jag frågade efter en vara som inte fanns. någon vecka senare fanns den i butik, trots att jag inte bett dem ta in den. Har mycket bra sortiment enligt mig och som sagt de är jättebra personal.
Verkar som om att ni inte har rutiner och instruktioner hur arbetet för dom anställda ska utföras och göras! Har ni någon ansvarig för detta område så bör den personen gå en kurs så att denna butik kan skötas på rätt sätt!
Trevlig personal som hälsar, mkt variation på varor. Fullt med personal som gärna hjälper till.. glädje i dessa dagar. Tack!
Så fin och fräsch butik med glada trevlig personal Tack. JAG återkommer.
En kort liten asiat verkade dock inte höra hemma i en butik alls. Otrevlig och inte ett dugg intresserad av hur man bemöter människor. Kicken direkt alltså! Sånt där beteende bland personalen drar ner affären till botten snabbare än vad dem tror. TUR för dem att dem ligger där dem ligger! Annars hade man aldrig kommit tillbaka!
Bott här och varit stammis i cirka 2år. Mitt problem med den här Ican är inte själva butiken utan butiksmedarbetarna. Självklart inte alla Men det finns ett par stycken som Aldrig säger hej när man står i kassan. Jag som själv jobbar med kundservice har svårt att acceptera att man är tyst eller dryg när man jobbar i kassan.. jobbet är bokstavligt talat kundservice då kan man åtminstone hälsa på alla?.. Har funderat på att säga till själv när man är på plats men vill inte uppfattas som otrevlig heller.. 5 stjärnor för butiken, medarbetarna drar tyvärr ner betyget rejält..
Det va bra får allt jag behöver
De har ett prinskorv till jul! Vi köpte.
Själva handladet gick bra. Är van att ha kundvagnen som buffert mot övriga kunder. Men när jag satt på en bänk för att plocka ner varor i påsar scannar varorna själv kom en liten kille springande på kanten under fönstren o ville fram mellan papperskorgen o mig. Då ställde jag vagnen för o sa backa. Då blev det liv på mamman. Har svårt att förstå att respekt o hänsyn inte visas. Får väl återgå till inköp via nätet o hemkörning igen...
Mycket bra trevlig och lyhörd personal samt frecht helt enkelt.
Comment on this business

Directions to ICA Supermarket Hässelby Torg with public transportation


Hässelby gård 60 meters
17
18
19
Hässelby Gård T-bana 60 meters
Hässelby gård 90 meters
119
198
908
Kavaljersstigen 120 meters
Friherregatan 150 meters
908

to add ICA Supermarket Hässelby Torg map to your website;