facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Hammenhög

ICA Supermarket Hammenhög

About

Välkommen till det glada gänget på ICA Hammenhög!

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på sociala medier och dina rättigheter, eller ställa en fråga kring detta, vänligen läs mer på:
www.ica.se/dataskydd

Address: Simrishamnsvägen 7, 276 50 Hammenhög, Sweden
Phone: 0414440015
City: Hammenhög
Zip Code: 276 50


Opening Hours

Monday: 08:00 - 19:00
Tuesday: 08:00 - 19:00
Wednesday: 08:00 - 19:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 19:00
Saturday: 08:00 - 19:00
Sunday: 08:00 - 19:00


related searches: ICA Borrby, ICA Hammenhög öppettider, ICA Gärsnäs, ICA Kvantum Tomelilla, Kallskuret kött ICA, ICA Simrishamn, ICA Kvantum Ystad, ICA Klockareboden Borrby
Reviews
En fin, trevlig och välsorterad ICA butik kan Hemmenhög's borna stoltsera med! Här finns alla de varor som kan förväntas finnas i en ICA Supermaket butik samt en liten Delikatess avdelning som vid mitt besök tyvär var stängd det var ju söndag Här finns automater för retur av burkar och flaskor, en tipshörna och såklart Instabox. Personalen är tevlig och hjälpsam. parkeringen är välplanerad på den något begrensade ytan utanför entren. Jag ger ICA Supermaket i Hammenhög fem stjärnor! Gillar du recentionen ge den gärna tummen upp
ICA i Hammenhög är "hemma" för mig. Personalen är vänlig, utbudet är tillräckligt och jag trivs. Som det ska vara.
En ung personal där vissa personer inte är serviceminded för 5 öre. Arroganta och otrevliga och väldigt sura. Var och handlade en tidig morgon och möttes av en väldigt arrogant kille, jag var på mycket gott humör innan besöket men tyvärr satte det prägel på resten av dagen. Nu åker vi alla till Borrby trots att vi bor i Hammenhög. Hoppas på bättring.
Dåligt utbud och långa köer vid kassan. De säljer också utgående sortiment för fullt pris, snacka om att de lurar sina kunder! Jag ska inte behöva kolla när mjölken går ut, så då fick man med sig mjölk som gick ut samma dag. Dyr butik också. Kommer inte hit nå mer!
Nej, har verkar vi ha en butik på väg nedåt, dåligt sortiment, ofta kö i kassan trots lågt tryck, bättring!
Lite si så där, rent och snyggt i butiken men av en supermarket så förväntar man sig lite mer. Fungerar bra som kompletteringsbutik.
Bra affär med bra varor och fin chark. Tar lite tid att vänja sig vid omdaningen som just skett. Hoppas ICA- appen snart uppdateras så att inköpslistan kan följa hur varorna står i butiken.
Denna affär har blivit ännu bättre efter de har ändrat och förnyat sig i affären. Här finns en mkt tillmötesgående o trevlig personal lätt att hitta i affären annars e de bara att fråga o man får hjälp .
En helt vanlig ICA Supermarkt..
Bra affär. Har det mesta man vill ha. Enbart svenskt förskt kött och säljer egetgjorda mycket goda köttbullar i butiken. Trevlig hjälpsam personal.
Comment on this business

to add ICA Supermarket Hammenhög map to your website;