facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket

Address: Mörby Centrum , Danderyd 182 31, AB, SE
Phone: +46 8 755 01 15
City: Danderyd
Zip Code: 182 31



related searches: ICA Supermarket Stockholm, Ica supermarket uppsala, ICA Supermarket online shopping, ICA Supermarket near me, ICA Supermarket Postnord, ICA Supermarket Sweden, ICA Supermarket Malmö, Ica supermarket english
Similar places near
ICA Nära ICA Nära 1 km
Djursholms delikatesser Djursholms delikatesser 2 km Hurra för Deliatessen..ni är bäst Har idag avnjutit Prins Bertils crêpes, laxöringfil...
Reviews
Det finns extremt få anledningar att handla här istället för Hemköp som ligger bredvid. Trång butik med begränsat utbud av varor. Butiken har extremt litet utrymme för köbildning och väldigt få kassor. Framför allt är denna butik i desperat behov av snabbkassa. Ica Supermarket Mörby Centrum har en fryst färdigmat jag gillar som inte finns på butiken bredvid. Är jag inte ute efter den så finns det ingen anledning för mig att handla här.
Ica är egentligen väldigt bra, men deras TV-reklam är så fånig, så man skulle ju helst vilja handla någon annanstans. Då skulle man ju inte heller behöva handla i vad misstänker kan vara landets dyraste butik. TV-reklam kostar pengar, även om den är fånig! kanske skulle de kunna få fyra eller rent av 5 stjärnor.
Här handlar jag min lunch på väg till jobbet. Välförsedd med färdigmat/mackor. Fräsch butik och trevlig personal. Lite på den dyra sidan men det gäller ju överallt i Dandeyd/Täby.
Väl fungerande livsmedelshall där jag aldrig fått några dåliga varor. Enda negativa är lite för få öppna kassor ibland för oss som inte kan tänka sig att självscanna.
Ofräscha varor, Bäst före datum har på de flesta varorna, dyra priser, smutsigt, illaluktande, utsliten lokal, Otrevliga och kaxiga Personal usch! Den butiken kommer jag aldrig gå in igen! Sämsta Ica butiken i hela Sverige!
Förbutiken med postservice är riktigt bra, butiken i övrigt med mestadels livsmedel är trång och hemsk med ett uselt sortiment; grannen Hemköp däremot är toppen!
Alltid lika trevligt att handla hos Ica Supermarket, sorgligt att vår fina butik ska stängas för gott .
Saknar en manuell kött och fisk disk . Det är så synd att allt ska vara plast förpackat idag .
Ganska sunkig butik, går bara dit för att kolla om de har något som inte Hemköp hade vilket de aldrig har
Dumhuvudena slarvade bort mitt paket som jag väntat på i 2 månader. Fick ingen ersättning, handla inte här!
Comment on this business

to add ICA Supermarket map to your website;