facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket

Address: Årstavägen 43 , Årsta 120 52, AB, SE
Phone: +46 8 602 51 20
City: Årsta
Zip Code: 120 52


Opening Hours

Monday: 08:00-22:00
Tuesday: 08:00-22:00
Wednesday: 08:00-22:00
Thursday: 08:00-22:00
Friday: 08:00-22:00
Saturday: 08:00-22:00
Sunday: 08:00-22:00


related searches: Erbjudande ica supermarket årsta, ICA Sweden shop online, ICA Liljeholmen, ICA Årsta torg öppettider, ICA Kvantum Sickla, ICA Ringen, ICA Nära Årsta erbjudanden, Hemköp erbjudande
Similar places near
Martin & Servera Restaurangbutiker Martin & Servera Restaurangbutiker 1 km estaurangbutiker????
Reviews
Trist inställning samt bemötande. Ingen kund i butiken och ändå fick jag ej hjälp i posten. ”Nej de har loggat ut, kom tidigare nästa gång” absolut! Men något snyggare kan man sköta det, trots att man hatar sitt jobb och bara vill hem.
Personalen som stod i posten är inte särskilt trevlig och serviceminded, nästan redo att skälla ut kunder. Den andra killen som brukar stå är trevlig och hjälpsam. Butiken är sådär, ganska dyrt och alltid trångt, Ica Nära Årsta och Ica Supermarket Globen har större utbud samt bättre pris och service.
Det är tråkigt hur ofta priset inte stämmer i den här butiken. Om man handlar mycket så är det inte sällan 1-2 varor som är dyrare i kassan än det står på hyllan. Väljer man en bemannad kassa är det svårt att hinna se sånt och väljer man en obemannad kassa så är det aldrig personal där som man kan säga till eller få hjälp av. Prissättningen i den här butiken är skrämmande hög och jag önskar att det fanns en bättre butik på samma plats. Mycket produkter har passerat datum, är mögliga eller ruttna.
Bra sortiment, öppetider, fräsha varor och alltid trevlig personal! Något i överkant på priser men jag har koll på vilka varor jag handlar här och inte. Tacksam över att ha en sån bra närbutik!
Trångt och dyrt men i övrigt en bra butik. Trevlig personal och ganska bra utbud.
Varje gång är det minst en vara på min handlingslista som inte finns av vanliga standardsortimentet och då är min lista oftast kort. Snabbkassorna strular och personalen verkar trötta och slitna. Dessutom trångt, rörigt och med väldigt skitiga kundkorgar. Det enda som är högt är prissättningen.
Snabbkassor som inte funkar, överpriser på alla varor. Hurra Kan nog vara i särklass den sämsta och dyraste ica butiken jag någonsin handlat på. Edit, köpte kexchoklad idag på Ica, visade sig att dom gick ut för nästan 8 månader sen
Jag drar tillbaka min positiva recension från för två år sedan. Butiken har blivit klart sämre. Man har börjat tumma på ekoutbudet och priserna har stigit. Tråkigast är nog ändå att ledningen tydligen bestämt att rumänska utanför butiken skall sitta ute i regnet och inte längre under taket vid ingången, där man istället satt en blomstervagn. Dumsnålhetens vindar drar kallt över Ica. Jag har slutat handla där. Har upptäckt att hemköp vid Gullmarsplan är riktigt bra. 2020-01-17: Nu när inte blommorna klarar kylan längre, så har Ica istället fixat fram en ställning för blomsterlökar! Allt för att hålla platsen upptagen.
Mycket bra butik med trevlig personal! Den som säger att det är dyrt på Ica i Årsta får söka sig vidare till andra butiker så blir vi andra nöjda
Affären ligger i markplan med ingång direkt från trottoaren. Varorna är snyggt upplagda och det man möts av är frukt och grönsaksdisken med vissa frukter i kylskåp som vindruvor. Affärsytan är betydligt större ön vad jag minns vid tidigar besök. Det kan bero på att väggar har satts upp men intrycket är positivt och med stort utbud. Och välsorterat. Trevligt bemötande i kassan uppskattas. Kassörskan var ensam vid 12-tiden men helt lagom för de få besökarna. Flera prisnedsättningar. Nu kan jag inte bedömma affärens prissättning i helhet då jag endast köpte druvor, coctailtomater och choklad. Jag får göra fler besök i affären för det, vilket är ganska troligt att det blir av!
Comment on this business

to add ICA Supermarket map to your website;