facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Osby

ICA Supermarket Osby
Address: Västra Järnvägsgatan 21, 28331 Osby
City: Osby
Zip Code: 28331


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: Ica supermarket osby opening, X:-tra Coop
Similar places near
ICA Kometen ICA Kometen 960 meter Det finns två Ica och Coop i Osby. Får kolla vem som har bäst pris på varor en viss v...
Reviews
Fel priser i kassan som vanligt. Kollar alltid kvittot mot priserna som annonseras på hemsida o i butik. Varje gång är det något fel. Ica behöver skärpa till sig. Har säkert sparat ett par hundra de senaste två mån på min koll.
Mest välsorterade butik i Osby men ack så dyrt.
Kassörskan kan inte ens hantera att man vill tömma sitt presentkort på de sista kronorna utan tar betalt så att det blir en skvätt över hela tiden. De är inte heller villiga att rätta till det hela utan jag uppmanas att handla mer. Tar fram den röda soptunnan precis som Sverker Olofsson brukade göra. Ej kundvänligt om man inte har rätt samhällstatus.
5av5 stjärnor för er goda smörgåstårta. Dyr men extremt god
En liten butik, men det finns det man kan behöva ändå.
Ren och fin butik. Bra utbud. Mycket fin köttdisk samt chark. Trevlig personal. Rekommenderas varmt. Stor och gratis parkering garage med hiss till butiken.
Bra butik med det mesta man behöver men prissättning av varor vid kassan är obefintlig. Lägger du nått på banan som du hittat intill kassan är risken stor att dom hittar på ett pris...
Har allt, ligger ett stenkast från buss- och tågstationen vilket gör det smidigt att handla snabbt medan man väntar på bussen.
Kanske se till så frukt inte samlastas med frys... Mellanvägg och sedan frukt .... Förstår ni Ica handlare måste köpa dyra bilar för garageuppfarten men Ica basic varor som säljs mkt försvinner ur sortimentet....Ingen fara jag tar hellre tåget till Åstorp Ica oj de slår Osby i allt och ännu bättre blir det närmare Helsingborg man kommer. Ni borde prova. Men personalen är jättetrevlig
Bra sortiment men väldigt dyra priser om man jämför med andra Ica butiker främst i Malmö där jag brukar handla vanligtvis.
Comment on this business

to add ICA Supermarket Osby map to your website;