facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Perstorp

Address: Stockholmsvägen 7-9, 28431 Perstorp
Phone: 0435-779550
City: Perstorp
Zip Code: 28431



related searches: ICA Supermarket Perstorp smörgåstårta, ICA Supermarket Perstorp posten öppettider, ICA Supermarket Perstorp Facebook, Erbjudande ica supermarket perstorp, ICA Supermarket Perstorp Catering, ICA Perstorp smörgåstårta, ICA Perstorp online, Coop Perstorp
Similar places near
Netto Perstorp Netto Perstorp 372 meter Det är trevlig personal, lätt att hitta i butiken och bra priser
Oriental Live Perstorp Oriental Live Perstorp 427 meter Bra affär Billigt
Reviews
ica perstorp en bra mycket bra affär välsorterad Ingmar och Mette bjuder på kaffe och semlor på alla hjärtans dag. tycker det är otroligt fint gjort.
En bra ica butik i en så pass liten ort, egen avdelning för pant. Allt du behöver till middagsbordet inklusive brunchen.
DET ÄR ETT MYCKET TREVLIGT OCH FIN PLATS -- ATT GÅ ATT HANDLA MAT OCH MYCKET ANNAT OCKSÅ - TILL HEMET TREVLIG PERSONAL --ALLT ÄGARE SOM HJÄLPER UTSATTA - TACK !
Bra priser, trevlig personal och bra utbud av mat.
Bra affär med det mesta man behöver
Mycket bra utbud av växtbaserad mat.
Superhärlig butik. Ren, modern, fräsch och trevlig personal!
En ICA butik med trevlig personal. Nyrenoverad. Dock renoverade man bort kundtoaletten så nu är det lite stressigt om man har barn med sig till affären.
Mysig butik med trevlig personal! Önskar dock att deras utbud av ekologiska produkter skulle kunna öka, tyvärr är det skamligt dåligt... Tycker det känns orimligt att som matbutik inte ens ha ekologiska bananer till försäljning.
Snyggaste kommunkontoret i Skåne!
Comment on this business

to add ICA Supermarket Perstorp map to your website;