facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Säter

About

ICA i Säter är ortens ledande matbutik. Vi har öppet alla dagar 8-21- Förbutik med post har öppet vardagar: 9-19 samt lör-sön 10-16. Välkommen!

Address: Torggatan 8, 78334 Säter
Phone: 0225-50004
City: Säter
Zip Code: 78334


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: Coop Säter, Willys Säter, ICA Säter Postombud, Willys Säter öppettider, ICA Maxi Borlänge
Similar places near
Macken i Säter-Frendo Macken i Säter-Frendo 360 meter Otrevlig och oförskämd personal äldre man tycker att man ska gå hem och inte ta upp h...
Matses Mat Matses Mat 4 km Hemgjord uppfödning av kyckling i lugn takt för fin kvalitet som ger en välsmakande r...
ICA Gustafs ICA Gustafs 11 km Lite bättre servis nu men många nya i butiken. Annars är det mesta helt ok.
Reviews
Trevlig personal, fina varor fräsch butik, lätt att ta sej ut o in.
ICA market i Säter har brett sortiment och trevlig, tilmötesgående personal. Kan rekomenderas! Tack!
Köper alltid mat här för att ta med som picknick till Säterdalen. De har så mycket gott för hela familjen.
Hämtning och lämning av paket fungerar bra, för det mesta möjligt att parkera precis utanför också, butiken i övrigt har jag för lite erfarenhet av för att kunna betygsätta.
Väldigt trevlig butik med bra utbud och fräscha lokaler. Har en bra charkavdelning och bskaräven många godsaker i butik. Rekommenderas varmt.
Dåligt kundbemötande, man får ingen hjälp då man frågar, arrgonata. Har helt gått över till Willys. För några år sedan var det betydligt bättre! Man ska inte stå vid en matdisk och en rödhårig arbetare ska komma och säga det är inte nyttigt! Handikappsdörr in till posten in en katastrof och påtalats av flera år men då skylla det på att det blir kallt för personalen. Mycket underligt behöva gå igenom två dörrar eller de med rullstol in och behöva trycka två gånger men ut finns en knapp så öppnas bägge dörrarna. Mycket underligt att det Chefenfinns en handikappsdörr öppnare inne på posten där då bägge dörrarna öppnar sig! Stig tycker handikappade är otrevlig då de tar upp det, prova själv bli handikappad kanske! Kanske inte alltid rullstol behövs men då det är ett måste, eller varje dag, jag frågar Stig prova du sitt i rullstol, eller rullator! Ett upplysande konstigt att inte personalen på Apoteket klagar som är litet utan svalrum. Ni har jackor använd som och ändra ATTETYDEN! Tack på förhand Stig efter ett års påtalade om problemet Willys underbar personal !
Trångt och stökigt man vill bara in och köpa det man behöver och inge mer. Man blir ej inspirerad och erbjudanden som finns i butiken är svåra att förstå, det blir lätt att man tar fel vara när man tror att det är rätt och får sedan i kassan betala full pris. Tråkigt :-. Fruktavdelningen är också tråkig, men dock ibland så beställer de hem lite andra frukter än man är van vid och det är trevligt!
Ordning och reda, inte trångt i butik när jag var där, bra utbud! I närbutik paketuthämtning/lotter risk för trängsel då ganska litet utrymme.
Väldigt dyr butik. Personalen vet inget eller kommer med värdelösa svar på frågor, exempelvis har ni pastasallad? "Om det finns i butiken så har vi det annars har vi inte det!" Inte särskilt trevlig personal, utan stressad.
Fint men kassan tåg lite lång tid ingen självskänning vid kassorna
Comment on this business

to add ICA Supermarket Säter map to your website;