facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Skoghall

ICA Supermarket Skoghall

About

Färskvaruinriktad med kock i butiken. Eget bageri, varm och kall catering, Stor F&G avdelning. Färsk fisk, stor manuell delikatessdisk, post i butik, receptfria läkemedel.

Address: Björkhagsgatan 9, 66330 Skoghall, Sweden
Phone: 054517005
City: Skoghall
Zip Code: 66330


Opening Hours

Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: ICA Skoghall lunch, ICA Kvantum Hammarö, ICA Supermarket Skoghall post, ICA Skoghall öppettider, ICA tummen lunch, ICA NOLGARD, ICA NOLGARD lunch, ICA bergvik erbjudanden
Similar places near
Lillängshamnens Fiskrökeri AB Lillängshamnens Fiskrökeri AB 531 meter Bra mat men extremt lång väntetid. Har väntat i över en timme flera gånger för att se...
Nettans Blommor Nettans Blommor 704 meter Underbar personal. Bra utbud och bra priser
Reviews
Bra sortiment o en fantastisk chark o egna tillverkade produkter i köket Heders. Tyvärr lite sura gubbar i kassan senaste tiden. Ett litet leende o Hej kostar inget. En för övrigt jättebra affär drar ner betyget när flera av den manliga kassapersonalen ibland uppträder som argsint robotar. Sorry
Trivs att handla på denna Ica butik på Skoghall. Alltid en fräsch frukt och grönt disk, en toppen chark med dagens lunch att njuta med hemlagad gif mat i världsklass! Butiken har det mesta plus även lite heminredning, blomster och en hem del annat smått och gott! Oftast också hjälpsam ovh trevlig personal!
En mycket stabil livsmedelsbutik med fint utbud och bra personal. Alldeles förträfflig verksamhet, om sanningen ska fram.
Fräsch butik men svårt att hitta varor, inte logiskt uppställt. Ofta krångel vid utcheckning när man scannat varor själv. Inte min favoritbutik med andra ord.
En bra livsmedelsaffär. MEN vad trött jag är på att det alltid sitter någon i kassan som inte behärskar svenska! Kassapersonal måste ju fatta vad kunden säger, eller?
Dyrt men bra o fräscht
Fräscha till på utsidan ICA STIG MED TUMMEN UPP PÅ EN SKYLT utöka utbudet lite mera. ÖPPNA KORVKIOSKEN IGEN PÅ HÖRNET. Så man kan köpa en knackwurst med körv. : Skulle vilja göra TUMMEN UPP.
Bra Ica-Butik i och med byte till ny innehavare. Fina fräscha produkter, delikatessdisken fylld med egentillverkade specialiteter. Sortimentet helt ok. Finns i stort sett allt man behöver när gäller dagligvaror. Fredagsmenyn festlig riktig fullträff, för den som gillar något gott, utöver det vanliga. Luncher utmärkt goda till konsumentvänliga priser. Trevlig och tillmötesgående personal. Bra parkeringsmöjligheter. Rekommenderas.
Bedrövligt att inte ha någon struktur för att hindra folk som inte tänker, att gå in genom kassan och riskera smittspridning. Har hänt VARJE gång jag besökt butiken under Coronaviruset... så ett hett tips är att undvika stället!
Väldigt tråkigt att få uppleva följande : mogen avokado med lockpris. Jag köpte och tänkte mig en god avokado med räkor. Samtliga 3 avokadon var ruttna och kärnorna mögliga. Och det är inte första gången men definitivt den sista. Dessutom träffar jag ständigt på fel priser.
Comment on this business

to add ICA Supermarket Skoghall map to your website;