facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Telefonplan

ICA Supermarket Telefonplan

About

Vi ses på ICA Supermarket Telefonplan - Din matmarknad!
Vi har en timmes fri kundparkering med P-skiva.

Story

Nu har vi äntligen öppnat!
Vi ses på ICA Supermarket Telefonplan - Din nya matmarknad!



"Vår butik är en modern matmarknad för alla. Stor nog att ha både lagad mat, mackbar, pizzeria, äta här, massor av delikatesser och allt annat för ditt skafferi och kylskåp. Vi ser fram emot att få göra din vardag lite enklare, på en massa sätt!"
Address: Tellusborgsvägen 87, 126 29 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0851512070
City: Hägersten
Zip Code: 126 29


Opening Hours

Monday: 07:00 - 23:00
Tuesday: 07:00 - 23:00
Wednesday: 07:00 - 23:00
Thursday: 07:00 - 23:00
Friday: 07:00 - 23:00
Saturday: 07:00 - 23:00
Sunday: 07:00 - 23:00


related searches: Hemköp Telefonplan, ICA Liljeholmen, Matdax
Similar places near
SARAY KEBAB SARAY KEBAB 969 meter "VI TILLVERKAR SVERGES GODASTE KEBABENFÄRDIGGRILLAD NÖTKEBABFÄRDIGGRILLAD KYCKLI...
ICA Supermarket Hägerstensåsen ICA Supermarket Hägerstensåsen 1 km Skulle gett 0 stjärnor om det gick… otroligt dålig kundservice. De har installerat sn...
Coop Örnsberg Coop Örnsberg 1 km Gullig personal! Tyvärr svindyra priser och trångt.
Gogrilla Gogrilla 1 km Fantastiska såser och väldigt lätt att jobba med. Kan rekommenderas!
ICA Hallen, Axelsberg ICA Hallen, Axelsberg 2 km Min favoritaffär för livsmedel. Ni, all personal, ska ha en stor eloge för att ni har...
Västertorp spel Västertorp spel 2 km Följer inte sina öppettider. Har försökt få ut mitt paket från instabox, varje gång k...
Reviews
Såg verkligen fram emot en ny butik, som kan konkurrera och höja ribban för alla övriga i området. Men tyvärr! Okej sortiment, trevlig personal på plattan. Däremot stötte vi på mindre trevligt bemötande i kassan, arrogant och slö stil. Tar nu American express. Parkeringen, få platser, dålig in och utfart. Du måste korsa cykel och gångväg samtidigt som vägen är väl trafikerad. De verkar bytt ut personal nu är det trevligare i kassan. Undvik tider när ungarna från Engelska skolan har raster eller stänger för dagen, de tar över butiken/parkeringen. Se upp. Kanske vore bäst om föreldrarna kunde fostra sin ungar, ett jäkla beteende. Tråkigt för butiken.
Varje gång man handlar så kommer det personal till en och frågar "Grabbar ska ni handla?" personalen Linus kollar alltid på mig som om jag ska snatta hela tiden. De är bara advunsjuka på att jag kommer få ett välbetalt jobb till skillnad från dom brokies. L affär handlar hellre i Borås.
Man måste stå i kö utanför butiken? Vad är reglerna för kön och vem gäller den för? Varför får vissa barn skippa kön men andra inte?
När jag betalade blev jag direkt anklagad för att ha snattat så jag hade haft en vara i fickan som jag sen tog upp och scannade. Personalen följde mig ut ur butiken och sa att de skulle pipa eftersom jag hade något i fickan men de gjorde de ej. Trots det så var han fast bestämd att jag hade snott och fortsatte konfrontera mig. Otroligt illa bemötande enligt mig. Kommer aldrig gå dit igen!
Luftig och ljus butik med stort sortiment. Bemötandet från personalen är superbra. Nära till busshållplatser. Tyvärr har de gjorda förändringarna i butiken blivit till det sämre. Bland annat har utbudet på kosttillskott från apotek hjärtat minskat. T.ex. finns inte Calsium D och Selen+vitamin E, längre på hyllorna i butiken. Restaurangdelen har ändrats och blivit undanskymd och mörk, vilket inbjuder till att ungdomar sitter där och äter av matvarorna innan de betalar för det.
Välsorterad och trevlig lokal att handla i, finns besöksparkering med p-skiva. Handlar med självscanning på ICA Supermaket Telefonplan och Kontroll sker i snitt varannan gång vid betalning i kassa av personal. Allt stämmer men de täta kontrollerna fortgår under två års tid. Min sambo blir kontrollerad vart 10 e gång. Har bett personal be administrationen undersöka vad som blivit fel men inget händer. Börjar misstänka att jag med osvenskt efternamn blir betydligt oftare kontrollerad vid köp än min sambo med svenskt efternamn, något som personalen berättat för mig påtalats av andra kunder också, om det stämmer så är det tråkigt att särbehandlas och likabehandlingsprincipen frångås centralt av ICA.
Måste stå i någon kö : Engelska skolans fel
Skulle kunna ha bättre utbud av vego. Har efterfrågat produkter men inte fått nåt gensvar. Helt ok i övrigt, fräscht och ordentligt. Butiken är bra planerad och lätt att hitta i, sällan proppfullt med folk.
Personalen är trevlig och deras manuella delidisk är bra. Tyvärr så är utbudet på varor samt att hyllor ofta stor tomma ett minus.
Ny fräsch lokalbutik helt rätt i tiden. Stort plus för deras egna köksdel där man bland annat kan beställa utsökta hämtpizzor. Blir dessvärre inga fem stjärnor då butiken är relativt dyr. Har verkligen den urbana studenterna i det nya bostadskomplexet bredvid, som är den tilltänkta målgruppen, råd att handla här speciellt ofta?
Comment on this business

Directions to ICA Supermarket Telefonplan with public transportation


Tellusborgsvägen 50 meters
142
161
190
803
Telefonplan 150 meters
141
142
161
190
803
Telefonplan 160 meters
14
Telefonplan T-bana 170 meters
Västbergavägen 180 meters
142
151
161
190
743
745
747
748
749

to add ICA Supermarket Telefonplan map to your website;