facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Supermarket Waxholm

ICA Supermarket Waxholm

About

Livsmedelsbutik i Vaxholm

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på sociala medier och dina rättigheter, eller ställa en fråga kring detta, vänligen läs mer på:
www.ica.se/dataskydd

Story

ICA Supermarket Waxholm ska vara en butik för alla, där trevligt och varmt bemötande skall få kunden att känna sig speciell.
Vår vision är att alla som besöker oss skall tycka att vi är den trevligaste butiken med högkvalitet på våra varor till ett bra pris.

Address: Fredriksstrandsvägen 2, 18535 Vaxholm
Phone: 0854175090
City: Vaxholm
Zip Code: 18535


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: coop vaxholm, postnord vaxholm öppettider
Similar places near
Coop Vaxholm Coop Vaxholm 1 km -Gammalt bröd -Var noga med att kolla datummärkningen Trevlig butik, vackra blommor ...
ICA Resarö ICA Resarö 3 km Bra Ica, bra sortiment och snäll personal.
Tynningö Lanthandel Tynningö Lanthandel 6 km Värdet att ha en butik på rindö är enorm. Men om butiksinnehavaren prissätter sig på ...
Husarö Sjöstation & Handel Husarö Sjöstation & Handel 31 km Sjöstation och liten lanthandel. Drivmedel kan köpas året runt from våren 2013 med be...
Reviews
Bra affär till okej pris, men mycket sämre när dom möblerade om. Åtminstone jag hittade där bättre innan, då jag också kände att det fanns fler varor. Personalen är trevlig och en fräsch lokal så resten är ett stort plus!
får svarata eprsoner vara här?
Välsorterad ganska liten mataffär med trevlig personal. Tyvärr dyr och lämpar sig bäst för basvaruinköp.
Bra, varor till ett ok pris, var bättre innan de möblerade om. Känns som om de har flyttat allting varje gång man handlar. Men annars bra.
Jag bemöttes av otrevlig personal som visade noll intresse av att hjälpa mig och försöka lösa mitt problem. Mycket dålig service och kommer aldrig gå dit igen.
Återigen köpt dyr avocado som visar sig vara genomrutten.
De som jobbar o sliter där är alltid glada o sprider av sin positiva energi...som ibland behövs efter en dag på jobbet, sen trött kväll, eller stressade föräldrar. Det är ett lugn där som man ibland kan behöva/ ATB
Utbudet är ok. Men... vår kassör idag... antingen hade hen en dålig dag eller så är hen trött på ALLT. Jag har 16år inom retail och har aldrig träffat en så "trött" medarbetare.
Liten och dyr så jag handlar inte så ofta. Men toppen personal och en sann människovän i ägaren som fixar åt kunder som är i covid- riskgrupp.
En vanlig Ica i den mindre storleken. Denna ICA är dock exceptionellt duktiga på att korta ned köer. De öppnar alltid en andra och en tredje kassa så fort det blir kö även om de bara är för 5min. I övrigt en liten ICA butik med normalt utbud.
Comment on this business

to add ICA Supermarket Waxholm map to your website;