facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Torghallen, Mariefred

ICA Torghallen, Mariefred

About

Hej! Välkommen till ICA Torghallen. Din lokala butik med fokus på färskvaror och personlig service. Vi ses i butiken! Peter & Stefan med medarbetare

Story

Öppettider

Alla dagar 8-21

Torghallen Spel & Tobak
Mån-Fre 10-19
Lör 10-15
Sön 11-15


Vår Facebook-policy:
Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer med med personangrepp

Address: Storgatan 9, 647 30 Mariefred
Phone: 015934720
City: Mariefred
Zip Code: 647 30



related searches:
Similar places near
Coop Mariefred Coop Mariefred 353 meter Relativt bra butik. Lite svårt att hitta vissa saker men bra utbud av fikabröd och dr...
Reviews
Vi blev mycket positivt överraskade när vi gick in i den här ICA butiken. Den var betydligt större och ljusare än vi förväntat oss och mycket mer välsorterad. Även om den så att säga är liten hör en supermarket är den mycket välsorterad och här finns allt du behöver och lite till. Vi handlade både bröd och frukt och vi konstatera att det var verkligen fräscht och mycket god kvalitet. Vidare kan noteras att det inte alls är trångt i butiken som är väl upplyst och ren och fräsch här kan också tilläggas att att personalen är trevlig och att det gick fort i kassan. Jag rekommenderar dig att handla i den här butiken den är verkligen bra.... sommaren 21 ett återbesök som bekräftar det som att ovan lägger till några nya bilder och önskar trevlig sommar.
Trevlig personal. Tyvärr lite trång lokal men det är ju inte lätt att fixa.
Trevlig och rymlig butik som verkligen smälter in i kringliggande bebyggelse
Blev glatt överraskad när jag klev in i denna butik. Den var mycket större än vad jag trodde när man såg utsidan. Butiken hade en fin grönsaksavdelning samt även mycket bröd. Trevlig och glad personal. Butiken ligger bra placerad i Mariefred. 29 juni 2021: var på besök i Mariefred. ICA-butiken icke också påhälsning. Glad,trevlig och hjälpsam personal. Hyllor och diskar var välfyllda. Köpte lite lunchmat som vi senare avnjöt ute i det gröna.
Gillar inte ICA något vidare. Dom ICA butiker jag tycker är bra är lätträknade.
Fräscht ICA med lokala råvaror
En bra ICA butik, bra utbud och sortiment. Frukt och grönt avdelningen är fräsch. Priserna är bra, och med det menar jag att de är som övriga butiker som håller samma standard.
Bra för en liten, lokal mataffär med trevlig och hjälpsam personal, dom har det mesta och är villiga att hämta hem om något inte finns i butiken.
En fin mataffär där man har en bra överblick, så att man ser var allting är. Frukt- o grönsaksdisken är alltid fräsch.
En ICA affär som har det mesta, trevlig personal och något höjda priser. Ligger smart för att få in sommargäster men passar inte för veckohandling. Svårt att parkera bilen i närheten av butiken. Man kan få ställa kassar i butiken om man behöver gå flera gånger.
Comment on this business

to add ICA Torghallen, Mariefred map to your website;