facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICE for FUN AB

ICE for FUN AB

About

Hos oss hittar du många tuffa aktiviteter, relax, mat och dryck. Utmana dina kompisar eller företaget. Törs du, orkar du?

Story

Lasergame, Paintball inne/ute/prickskytte, Sumo, Jätteboxning, Skjutsimulator, Karaoke, Dansmattor,Bullride, Relax, Buffé, Fullständiga rättigheter m.m.
Uthyrning: Hoppborgar, Bungee Run, Slide, Mobil badtunna.



"Laserspel, paintball, sumo, hoppborg, barnkalas, svensexa, möhippa, kompisgäng, företag, kickoff, konferens, uthyrning"
Address: Fraktgatan 5, 78472 Borlänge (commune)
Phone: 0243-275200
City: Borlänge
Zip Code: 78472


Reviews
Dom var mitt uppe i flytt, körde lasergame med 10+ personer i en bana gjord för 4 personer. Lite synd då tidigare tillfällen har varit kul!
Bokade, men när vi väl kom dit så fanns detingen bokning och personalen var direkt otrevlig istället för att hjälpa.
Trevlig personal. Bra information. Kul att göra med kompis-gänget, fritidsgården eller familjen!
Kul att göra men otrevlig personal och liten arena: Joel 7 år blev rädd
Roligt spel och bra bana, men dåligt kundbemötande.
Bokade tid för Laser game 2 veckor innan. Men när vi kom dit, så fick vi dela banan med ett barnkalas.. mindre kul. Schysst bana i alla fall.
De är jätte snäll och mina barn var jätte glad
VDns svar här under visar väl allt om hur "trevlig" han är mot folk. Nej, jag tog inte bort mitt inlägg i gruppen, jag bara blockerade honom för jag tröttnade på hans återkommande dåliga attityd mot mig gällande att han försvarar företag med dåliga fakturatjänster. Klarna skickar ut påminnelser innan något köp löper ut i förfallodatum, men inte AfterPay. Att berätta sanningen om tjänsters kvalitet är inte heller att smutskasta. Du, VDn...du skrev din kritik till mig förut och den var tröttsam redan då. Glad att jag slipper se mer av dig. Du tar hellre parti för företag du har noll relation med än för personer som har samma intresse som du. Du verkar ta min kritik om Toyspace och AfterPay väldigt personligt trots att du inte har någon koppling alls till dem. Eller har du det? Varför får jag inte kritisera ett företag jag är missnöjt med utan att du ska kritisera mig som person? Plus att du skrattar åt folk på deras bekostnad. Du är nu utkastad ur gruppen jag administrerar. Ta ditt dåliga beteende någon annanstans.
Spelade lasergame i ett större sällskap vilket var väldigt roligt. Vi hade bokat relax och mat vilket inte levde upp till sina förväntningar. "Omklädningsrummet" var mer ett mindre hörn där man fick klä om. Gemensamma duschutrymmen för män och kvinnor, bubbelpoolen var knappt fungerande, få jetstrålar fungerade.
Supertrevligt ställe, barnen älskade lekområdet. Helt perfekt med lunchbuffe på samma ställe. Hit kommer vi åka igen!
Comment on this business

to add ICE for FUN AB map to your website;