facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Icha Icha

Address: Mall of Scandinavia , Solna 169 79, AB, SE
City: Solna
Zip Code: 169 79


Similar places near
Budda Khan Teppanyaki Budda Khan Teppanyaki 404 meter Gillar asiatiskt mat och detta restaurang är perfekt. Här finns det fyra olika asiati...
Sushi & Dumpling Sushi & Dumpling 656 meter Bra sushi ställe, funkade bra som takeaway.
Pomona Pomona 801 meter
R-Asia R-Asia 1 km En av dom bästa ställena i stan för autentisk kinesisk mat öl och sprit. En sann pärl...
Yoyogi Yoyogi 1 km
Oishii sushi Oishii sushi 2 km helt ok sushi. beställde "stor sushi" och var inte det bästa eller sämsta j...
Nonni Sushi Nonni Sushi 2 km Bra ställe, snabbt o smidigt Varit här förut och även då har de levererat. Tog pankok...
Mollan Asian Kök Mollan Asian Kök 3 km Oftast smaklig buffe, ibland överraskar de med svenska rätter i buffen Det uppskattar...
Reviews
Snabbt och jättegott, fräscha råvaror och trevlig service.
Älskar Icha Icha! Fräscha råvaror och kombon spicy sour/fläsksida/kålmix är rent gudomlig. Varm rekommendation!Mat: 5/5
Åt en bowl med ris och kyckling. Grönsakerna var spännande och maten presenterades fint. Däremot var riset överkokt och det känns lite b att få maten serverad i en pappersskål när man äter på plats. Helt ok för priset
Gott, fräscht och snabbt. Bra specificerade svenska råvaror. De borde öppna något ställe även i Göteborg då jag inte bor i Stockholm. Men har ätit här flera gånger när jag är på besök i Stockholm.
Snabba att leverera maten. Riktigt saftig kyckling! Plus för att nyttiga alternativ finns!
Trevlig atmosfär med mysig belysning och personalen var snäll. Maten var ok. Men serverades i engångstallrikar med plastbestick. Lite dyrt som lunchställe.
Oroligt kasst bemötande. Väldigt liten portion för 130 kr, bad om lite mer sås och då skulle de ha mer pengar med kommentaren "det är inte jag som sätter priserna"...arbetat på resturanger och barer både i Sverige och utomlands och aldrig varit med om att man mäter såsmängden i flaskorna. Trött och enfaldigt.
Gott, nyttigt men dyrt. Jag har ätit här länge och upplever att portionerna minskar i värde samtidigt som priset ökar. Oavsett vilket så är det en bra lunch. Låt inte den långa kön skrämma dig då personalen är effektiva, trevliga och otroligt snabba. Då restaurangen ligger i MOOD-gallerian får du ta med dig din hund vilket är ett stort plus.
Jättegott MEN de har tyvärr börjat snåla in på grönsakerna och såsen under lunchtid upplever jag.
Riktigt dålig mat. Bara starkt, riset var inte färdigkokt. Bytte mat en gång för den sås jag fick var jättestark brukar gilla spicy food men den andra såsen var lika illa. Veg-bullarna var nog brända och verkligen äckliga.
Comment on this business

to add Icha Icha map to your website;