facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Idas Bod

Idas Bod
"IDAS BODAR"
Address: Kajgatan, bod nr 5, 234 39 Lomma
Phone: +46706575299
City: Lomma
Zip Code: 234 39



related searches: Idas bod restaurant, Idas bod menu, Idas bod lomma
Similar places near
Café Bién Café Bién 39 meter Fin cafe bien, bra .
Gröna Hörnet i Lomma Gröna Hörnet i Lomma 169 meter God mat och trevlig personal!
Reviews
Jag upplevde att hamburgaren och pommesen var ändå över förväntan. Hade gärna sett att hamburgaren var mer fyllig. Inte jätte mycket bbq smak. Kan inte få allt, i såfall hade jag gärna haft mer lök också. Betalade för meny. Sa, att jag hellre ville ha vatten än läsk. Personalen frågade inte vilket vatten, de serverade bara stilla vatten på flaska. Annars är det helt underbar miljö. Men blir inte 145kr för en burgare igen på samma ställe.
Underbart god mat, väl tilltaget på tallriken, trevlig personal. Fantastiskt läge och atmosfär med närheten till hamnen och folket. Ett besök rekommenderas varmt. Återkommer gärna.
Motsvarar inte vad vi fick betala för, creps med ett tråkigt innehåll, här märker man tydligt att det inte finns ett matintresse hos personalen med tanke på råvarornas låga kvalite! Rekommenderar inte detta ställe.
Goda crepes. Finns matiga eller dessert crepes. Fint läge vid vattnet med mycket blommor. Mysigt!
Vegetariska crêpes med lite sallad, tomat, saltgurka & fetaost var enda vegetariska alternativet på menyn !?. En sorglig & smaklös anrättning! Kostade ändå 120 kr! Kötträtterna från grill-luckan bredvid samma ägare var snäppet bättre dock, men ingen höjdare de heller… Men utsikten över vattnet & båtarna var förstklassig.
Trevlig personal och mysigt ställe att sitta på. Vi provade hamburgare och kycklingspetten. Hamburgaren var mycket god men kycklingspetten kunde ha varit bättre marinerat/kryddat.
Bassängen är lagom stor, men det är för mycket folk som badar på en gång. Inte så bra nu under corona, men den är ändå ganska ok.
Mycket god & fräsch mat
Riktigt smakrikt och ett trevligt bemötande av personal och ägarpar!!
Mycket goda crepes m fyllning o sallad, mums !
Comment on this business

to add Idas Bod map to your website;