facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Idas Café

Idas Café

About

Idas Café serverar hembakade kakor, till ett rimligt pris. I en mysig och annorlunda miljö, som minner om gamla tider, i Broby Skola.

Story

Varmt välkomna att fika i en annorlunda och mysig miljö i Broby Skola. Hembakade kakor till ett rimligt pris. Vi strävar efter en god smakupplevelse, samt en härlig upplevelse för sinnet. Vi strävar även efter att passa alla åldrar, så väl gammal som ung!

Address: Broby Skola, 531 95 Källby
Phone: 0705452018
City: Källby
Zip Code: 531 95



related searches: cafe källby, broby skola, cafe götene
Similar places near
Handlarn Källby Handlarn Källby 3 km En liten och mysig 'Närlivs' Här finns det mesta. Allt ifrån paketutlämning, godis, ...
Bon Appetit Källby Bon Appetit Källby 3 km Detta är en glasskiosk där vi säljer glass, korv med bröd, våfflor och lite annat små...
Reviews
Jätte mysig miljö och riktigt gott fika. Så synd att ni inte ska fortsätta med café verksamheten. Ett underbart utflyktsmål och så mysigt att vi fick ha med hund också.
Trevligt café som ligger i en gammal byskola. Gott kaffe och goda tilltugg. Servering så man kan sitta både inne och ute. Skön och vacker miljö. Väl värt ett besök
En pärla. Ett ställe man längtar tillbaka till så fort man åkt därifrån. Gott hembakat fika och underbar miljö. Barnvänlighet: En stor gräsmatta och ingen större väg eller annat som oroar Tillgänglighet för rullstol: Ägarna har verkligen lagt manken till
Supermysigt café med hembakat. Stor trädgård med bord utplacerade, även möjligt att sitta inne.
Vilket mysigt ställe så gott fika trevlig personal.
Lantligt, hembakat, gemytligt! Allt till en rimlig peng och i vacker omgivning. Tråkigt att det är sista sommaren det är öppet.
Riktigt god fika med extra plus för hallon- och blåbärspajen! Miljön är mysig med flera platser i trädgården. Regnar det sitter man under farstukvisten eller altanen mot trädgården. Är det kallt sitter man inne i gamla skolsalen. Väl värt en tur ut till Broby!
Mysigt ställe ! Gammal skola som fungerar som café. Orgel och svarta tavlan är kvar, gamla fina möbler. Soffor bord och stolar! Väl värt ett besök! Öppet fredag - söndag.v.26 - 34. Kl .11- 17.
Kaffe ur liljekonvaljkopp i tunnt porslin, fågelsång och fötterna i gräset. Fin café upplevelse!
Hembakat per definition, mysig miljö kring gamla skolan
Comment on this business

to add Idas Café map to your website;