facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Idefarmen

Idefarmen

About

Event- och kursgård med kreativa kullerbyttor som ligger strax norr om Malmköping.

Story

Idéfarmen är en event- och kursgård med kreativa kullerbyttor som ligger i Dunker strax norr om Malmköping.

Sommaren 2017 drar vi igång med en hel del kurser, artist in residens och vi tar gärna emot idéer på vad du tycker är intressant.

Det går såklart bra att boka våra lokaler för egna arrangemang.



"Idéfarmen är en eventbyrå med egna rymliga lokaler i lantlig miljö. Gården är anrik med skriftliga belägg från år 1382 och fornborgen Viseberg precis intill.Familjen Wande bor och verkar på farmen genom att hålla företagsevent, bröllop, kurser och offentliga arrangemang där vi vrider och vänder på tillvaron.Kom hit och bli en Idéfarmare du med!"
Address: Dunker Lundby 1, 642 96 Malmköping
Phone: 0739060216
City: Malmköping
Zip Code: 642 96


Reviews
Snickerikurs juli 2022 Bra kunskaper och ledning. Trevlig omgivning och mycket att lära sig och sätta kunskaperna i verket med. Kul erfarenhet. Från lösa plankor till färdiga prylar. Och goda luncher också!
Gick en snickerikurs en helg i juli och kom därifrån med mycket inspiration och verktygskunskao tack vara Nina och Martin! Vi provade flera olika verktyg, byggde varsin låda utifrån eget huvud och hade mycket trevliga dagar i en avslappnad och tillåtande miljö. Tack!
Jag kan varmt rekommendera alla snickarglada att gå kursen "snickeri för nybörjare". Mycket kompetent lärare som fick oss deltagare att pröva alla möjliga och omöjliga verktyg och redskap. Väldigt lärorikt och kul!
Gick nybörjarkurs i augusti - 22. Pedagogisk och praktisk. Mkt lärorikt för en nybörjare. Känner att jag vågar mera nu. Luncherna var goda och vi fick äta i fin omgivning.
Fint att gå och titta på sakerna på ljusfestivalen.
Fantastisk plats för konferens, föreställningar, bröllop, föreläsningar, kurser med mera. Väldigt inspirerande!
Snickerikursen var toppen! Jag hade så kul och lärde mig massor! Nu känner jag mig mycket tryggare i mitt ”hemmafixande”.
Fin och rolig konst på åkern. Idylliskt landskap. Mycket hösnuva.
Supervacker plats, toppenpersonal och jättecool ljusfestival!
Perfekt ställe för event. Vi hade vårt lantliga bröllop här och både lokalen och omgivningen är som en dröm. Nina och Martin som har gården är underbara och lätta att ha och göra med!
Comment on this business

to add Idefarmen map to your website;