facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Idholmens Gård, Finnhamn

Idholmens Gård, Finnhamn

About

epost: [email protected]

Story

Litet KRAV-certifierat skärgårdsjordbruk med många strängar på sin lyra - Aberdeen Angus-kor både för avel och för gom som betar på Finnhamn, Särsö, Kålgårdsön och andra öar. Ekologiska hönor som åker husvagn, glada grisar som sommarjobbar i växtföljden och nyskördade grönsaker under säsong. Här finns en gårdsbutik och visningar kan anordnas på beställning. Naturvårdsproducent.

Mission

God mat åt folket - föra folket närmre maten ! Ätkvalitet och produktionskvalitet på högsta nivå. Ska vi äta kött så ska djuren ha haft det bra, betat svenska kulturbetesmarker. Göra folk medvetna om att det inte är bonden som bestämmer hur maten produceras, utan konsumenten !

Products

Kulturlandskap och naturvård, KRAV-producerade Aberdeen Angus, grönsaker och ägg ! Smaksatta oljor och vinägrar, marmelad, gelé mm. Snabbmat - se, skörda, ät ! Gårdsvisningar för företag, skolklasser, privata grupper och andra som vill, hör av er per mail för priser och mer info.

Address: Finnhamn, Stockholm
Phone: 070-4617421
es.nmahnnif@nemlohdi
City: Stockholm



related searches: Idholmens gård finnhamn age
Reviews
En trevlig gård med en mindre lanthandel där dagens skörd ägg, sallad, vitlök, gurka, squash, kål och liknande samt smaksatt vinäger/olja finns att köpa. Hönsen som äggen kommer ifrån strövar vid den närbelägna lekplatsen. Småskalig gård som är kul att den finns. Perfekt att kunna köpa färska ägg.
En fin gård med folk och djur som delvis strövar fritt på ön angus kor.
Allt är biologiskt odlat.
Comment on this business

to add Idholmens Gård, Finnhamn map to your website;