facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Idialog

Idialog

About

Idialog en privat gestaltpsykoterapi mottagning. Gestaltterapi är en existentiell och humanistisk terapi form som fokuserar på samspelet mellan människor.

Story

Ordet gestalt står för helhet, holismen och den humanistiska människosynen är grunden i gestaltterapin. I terapin lär du känna hur du gör för att vara den du är idag och hur du gör för att må som du gör. Den nya medvetenheten och insikten ger dig möjligheter att ta andra val i livet.
Vi tar utgångspunkt i ändringens paradox, vilket innebär att ändring sker när du blir mer av det du allaredan är. Verklig ändring sker inte när du försöker bli eller vara nån annan eller något annat än vad du är. Som terapeut vill jag stötta och uppmuntra dig till och bli mer av dig själv.

Mission

Idialogs vision är att erbjuda terapi som leder till varaktig utveckling och förändring. Verksamheten grundar sig på varma mänskliga relationer och präglas av kompetens och lång erfarenhet.



"iDialog arbetar med att ge sina klienter goda resultat på given terapi och psykologisk behandling. Vi har en humanistisk, existentiell ansats och metod och utöver det använder vi oss av evidensbaserad KBT för bästa resultat.Vi är specialiserade på oro, ångest och nedstämdhet. Men märker också att ledare i olika sammanhang söker sig till iDialog för Coaching samtal för att utveckla sig själva och sin organisation."
Address: Viktoriagatan 1, 561 31 Huskvarna
Phone: 0703-804779
es.golaidi@ofni
City: Huskvarna
Zip Code: 561 31



related searches: Idialog download, Riello ups idialog, Idialog app, iDialog IDG 800, Riello UPS iDialog manual, Riello UPS iDialog IDG 800, Riello ups, Riello UPS iDialog battery replacement
Comment on this business

to add Idialog map to your website;