facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Iittala Outlet

Address: Vingåker
City: Vingåker



related searches: iittala outlet facebook, iittala stockholm, iittala outlet butiker, iittala retailer, iittala sweden, iittala in glasgow
Reviews
Trevlig och välkomnande personal! Härlig och luftig butik med okej priser. Tar dock INTE KONTANTER!! Värdelöst, min stackars mormor som åkt långväga hit kunde alltså inte betala - då hon endast har kontanter.
Aggressiv otrevlig och beskäftig personal som arbetar enligt devisen "Kunden har alltid fel". Även 2a sortering borde uppfylla funktionskrav, eller? Handla på egen risk.
Knepig attityd från personalen då vi lämnade tillbaka en defekt trädsekatör en timme efter inköp. Varan kostade 1 400. Verkade som personalen trodde att det var vi som haft sönder stången utan att säga det rent ut! Teleskåpröret var böjt Kanske dags att skicka personalen på kurs hur man hanterar reklammationer! Ulla Öberg
Alltid trevlig personal men dåligt sortiment, sällan varierat, samma sortimentet år efter år, outlet vet jag inte varför det kallas då det inte är speciellt billigt. Men ändå vill jag dit och titta, när det är dags för shopping.
Här finns det mesta för kök och trädgård plus Mumin porslin i massor. Klart värt ett besök. Trevlig och kunnig personal.
Stort utbud och en hel del extrapriser. Trevlig och hjälpsam personal
Trevlig personal och bemötande.
Mycket välordnad butik med ett stort sortiment av glad, porslin m.m. Personalen kan få 10 stjärnor! De var så otroligt hjälpsamma, glada och trevliga.
Här finns det en del fina saker men för att vara en outlet-butik så är det ganska dyrt.
Mycket bra ställe, otroligt hjälpsam o trevlig personal
Comment on this business

to add Iittala Outlet map to your website;