facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IKEA

IKEA
"Välkommen till IKEA! I mer än 70 år har vi jobbat för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vi gör det genom att ta fram heminredning och möbler som är väldesignade, funktionella, hållbara och prisvärda. Här hittar du inspiration för att göra livet hemma lite mer som du vill ha det, och du kan enkelt handla möbler och inredning - allt för ditt kök, sovrum, badrum eller vardagsrum med ett stort utbud av textilier, belysning, sängar, skrivbord, garderober, utemöbler och våra senaste kollektioner."
Address: Handelsvägen 4, 34333 Älmhult
Phone: 077-570 05 00
City: Älmhult
Zip Code: 34333



related searches:
Similar places near
IKEA Älmhult IKEA Älmhult 107 meter Väldigt bra när jag fick det jag ville, god mat och anpassat åt alla. Ett + är att de...
Ikea Fynd Ikea Fynd 166 meter Väldigt bra anpassat nu under pandemin. Dock ett minus att man bara får sitta en vid ...
IKEA Communication AB IKEA Communication AB 2 km Best coffee in Älmhult
IKEA IKEA 2 km Helt OK, men akta er för dom här nya urinoarerna. Hel värdelösa, dom sprider runt pin...
Reviews
Mycket fina möbler och fick mycket inspiration till hur vi ska inreda barnkammaren. :
Ett trevligt utflyktsmål. Den här gången handlade vi mestadels husgeråd; många olika varor till kök bland annat. 2021 och 2022 handlade vi nya möbler samt 8 bokhyllor: BILLY. Vi har även köpt vår nya dubbelsäng genom IKEA. Är man någorlunda händig och följer manualen så är det relativt enkelt att sätta ihop möbler och hyllor från IKEAS produktsortiment.
Bra ställe på väg till sonen. Förutom handel så finns det toalett här
Ingen frukost i restaurangen längre. Bara en dassig macka i bistron. Åker hit tidigt speciellt för att ha en bra frukost och ta det lungt tidigt innan större folkmängden trillar in. Nu är jag bara besviken.
Ett stort och fint IKEA-varuhus som känns mer lättöverskådligt än de största varianterna. Bra utbud, i regel har de allt på hyllan och mycket hjälpsam personal. Att ta sig runt hela stället tar en stund men håller du koll på genvägarna kan du snabbt ta dig dit du vill och sedan ut. Restaurangen är för övrigt riktigt prisvärd; 29 kronor för en grönsakstallrik är ett kap! Det sagt var gamla varuhuset - numera ett museum - charmigare.
Butiken var bra men cafeterian får absolut minus eftersom jag inte kunde äta något till kaffet eftersom jag inte tål gluten eller laktos. Något ni borde fundera över eftersom det finns många med mig i samma situation.
Gillar detta Ikea pga att det är mindre folk än i Helsingborg & Malmö. Delen med växterna känns alltid mysig och härlig. Restaurangen är si så där. Saknar fynd butiken vid sidan om.
Finns inte så mycket mer att skriva än att Ikea är bäst helt enkelt
Ändrat på inredning. Känner inte igen oss. Det verkar som om många saker från sortimentet har utgått??? Scanning som inte fungerar. Talade med andra på varuhuset som inte heller var nöjda. Lunch som mest består av köttbullar. Skärpning annars kommer ni att förlora många kunder! Tacka vet jag som det var på Ingvar Camrads tid, han visste vad kunderna ville ha. Tyvärr blir det kanske inte så många besök i framtiden.
IKEA är alltid bra ur produkt/pris. Men jag är ingen fan av att "gå på Ikea".
Comment on this business

to add IKEA map to your website;