facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IKEA

IKEA
"Välkommen till IKEA! I mer än 70 år har vi jobbat för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vi gör det genom att ta fram heminredning och möbler som är väldesignade, funktionella, hållbara och prisvärda. Här hittar du inspiration för att göra livet hemma lite mer som du vill ha det, och du kan enkelt handla möbler och inredning - allt för ditt kök, sovrum, badrum eller vardagsrum med ett stort utbud av textilier, belysning, sängar, skrivbord, garderober, utemöbler och våra senaste kollektioner."
Address: Valbovägen 307, 818 32 Valbo
Phone: 077-570 05 00
City: Valbo
Zip Code: 818 32



related searches:
Similar places near
Möbeloutlet  Valbo Gävle Möbeloutlet Valbo Gävle 2 km Såg en soffa på Blocket från denna butik som kostade runt 15k ordinare och som nu var...
Reviews
Typisk Ikea butik, lite mindre än de i Stockholm men har det man behöver
Bra läge, lite rörigt och viss saknad av produkter. Saknar bemannade kassor . Korvmojen efter kassorna kan ni hoppa helt, ingen höjdare dock god espresso.
Varför har det blivit mindre och mindre utveckling i varorna from när skaparen dog? Igentligen ikea ska jobba dubbel hård för hans minne,, det är ett arv som ni fick kvar i händerna.... Ta inn lite från olika färger och mer nya styler och behåll priserna låga så att ikea stanna internationellt.. Lycka till Ikea!!
Beställde hemleverans, föraren vägra köra in till porten, lämnade sängar som var tunga långt bort från huset, kundtjänsten ville inte hjälpa utan erbjuda 100kr matkupong på deras som inte ens finns i samma stad. jag har ryggskada, fick dra 2 tunga sängar från 150 meter bort men ändå betalat 399kr leverans till porten.
Jag älskar ikea Det är jättemysigt att gå runt uppe på möbelutställningen och kolla på olika typer av inredningsstilar, deras mat år också god och till ett bra pris
Saknar gamla ikea, känns så fattigt där nu när öppettiderna är sämre och utbudet likaså.
Fick bra info om belysning till köket då vi köpte lampor denna gång.
Inget fel på ikea i Valbo i sig men blir trött på att det är så dåligt utbud så att blir tvungen att åka ända till Borlänge för att handla. Går inte heller att beställa till Valbo sjukt dåligt…
Har varit o är kund hos Ikea i hela mitt liv. Idag tog det verkligen priset av tråkighet. Aldrig hänt förut. Bad tjejen i lekrummet att ropa upp en bil med hästsläp som blockerade min förardörr när jag kom ut från Ikea efter att ha handlat. Trodde självklart att hon gjorde detta så jag gick ut för att vänta. 20 min senare gick jag in igen och frågade om hon hade ropat, hon svarar då jag gör det nu. Då hade hon en annan ung tjej till där som då säger: Vi har kunder att ta hand om. Inte en människa syntes till där. Och var inte jag en kund. Då blev jag f-bannad. Gick till bilen och klättrade över från passagerarsidan. Utbilda eran sommarpersonal så de blir serviceminded.
För att vara Ikea är det i Valbo ett trångt varuhus, i synnerhet restaurangen. Viss oklarhet råder kring utrymningsvägar när man är i snurran borde sådana markeras tydligare, med t ex bredare gångar och naturliga stråk som leder en mot utrymningsvägar, i händelse av att de behövs. I övrigt trevlig personal, god korv mm som man är van vid.
Comment on this business

to add IKEA map to your website;