facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IKEA

IKEA
"Välkommen till IKEA! I mer än 70 år har vi jobbat för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vi gör det genom att ta fram heminredning och möbler som är väldesignade, funktionella, hållbara och prisvärda. Här hittar du inspiration för att göra livet hemma lite mer som du vill ha det, och du kan enkelt handla möbler och inredning - allt för ditt kök, sovrum, badrum eller vardagsrum med ett stort utbud av textilier, belysning, sängar, skrivbord, garderober, utemöbler och våra senaste kollektioner."
Address: Bilbyggarvägen 6, 393 56 Kalmar (Kalmar)
Phone: 077-570 05 00
City: Kalmar
Zip Code: 393 56



related searches:
Similar places near
JYSK Sverige JYSK Sverige 360 meter Click & Collect är skämt. Grejerna som man beställd ca 1 vecka sedan finns på lag...
Mio Stil & Inredning Mio Stil & Inredning 974 meter Mio Kalmar
EM HOME - Kalmar EM HOME - Kalmar 2 km Trevlig och kunnig personal. Stort utbud.
Tapet-Sören Wallin Tapet-Sören Wallin 3 km Bilinredningar, omklädsel av fåtöljer, soffor etc. Båtinredningar, husbilsinredningar...
Nordsool Nordsool 4 km Super trevligt bemötande. Min dotter provade jeans, en knapp gick och genast blev den...
Reviews
Ikea leverar alltid! Mat till rimliga priser. Stort utbud av heminredning och möbler. Stort plus att restaurang ingången har en egen ingång från parkeringen för de som har små hungriga som ogärna går igenom hela varuhuset först för att få äta innan shopping.
Otroligt bra! Fina möbler till bra pris! Restaurangen är helt fantastiskt! God och nyttig mat till riktigt bra priser! Rekommenderas starkt!
Hade åkt till IKEA Kalmar idag för att beställa ett kök. Hade alla ritningar klara. Personalen sa att de inte hade tid att hjälpa oss. Vi hade kört två timmar vilket vi meddelade. Vi var en hel timme på köksavdelningen och under denna tiden så pratade 4-5 IKEA personer med varandra men hade inte tid med oss ens några minuter. Känns som om IKEA har en lång väg att gå! Blir nog annat köksfabrikat.
Mycket att välja på men lite för dålig kvalitet i mitt tycke. Detta är inte speciellt för IKEA Kalmar utan gäller alla deras butiker.
Vill tacka för en kanondag på Loppisen idag 6/5-2023 Proffsig och trevligt. Återkommer.
Som ikea I allmänhet lite krångligt att man behöver gå genom hela affären
Fick bra hjälp att hitta det jag skulle
Alltid lika bra. Mycket saker jag inte ens visste att jag behövde
Det är ett IKEA varuhus. Varken mer eller mindre..
Riktigt dåligt! När man beställer ett skrivbord får man inte ens reda på att det ska vara 3 kartonger utan bara 2. När man går utan talar personalen inte heller om hur många paket man behöver för att kunna sätta ihop produkten, bryr sig helt enkelt inte. Det står även OBS denna vara innehåller 2 olika paket där man hämtar ut dem själv. När man sedan åker en timme tillbaka till butiken så får man inte ens tillbaka pengar utan bara 2 matkuponger.
Comment on this business

to add IKEA map to your website;