facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IKEA

"Välkommen till IKEA! I mer än 70 år har vi jobbat för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vi gör det genom att ta fram heminredning och möbler som är väldesignade, funktionella, hållbara och prisvärda. Här hittar du inspiration för att göra livet hemma lite mer som du vill ha det, och du kan enkelt handla möbler och inredning - allt för ditt kök, sovrum, badrum eller vardagsrum med ett stort utbud av textilier, belysning, sängar, skrivbord, garderober, utemöbler och våra senaste kollektioner."
Address: Gesällvägen 3 , Sundsvall 857 53, Y, SE
Phone: +46 77 570 05 00
City: Sundsvall
Zip Code: 857 53



related searches: ikea online, ikea furniture, ikea germany, ikea usa locations, ikea sverige, ikea uk, ikea store, ikea belfast
Similar places near
APA APA 6 km Det kan mycket väl vara så att jag börjar bli en konservativ sur gammal gubbe, det ka...
Reviews
Om man vill ha doftljus med juldofter kan jag absolut rekommendera en resa hit, det blev som vanligt många ljus i år också. Älskade handdukarna vi köpte förra gången, så vi köpte dem i gult också. Kan verkligen rekommendera dem, de är tunna och snygga, suger upp vatten bra och torkar snabbt så man slipper handdukar som luktar unket. Köpte även två helt underbara tomtar. Vi har tidigare köpt en söt barnfåtölj och ett fårskinn som blev en väldigt fin kattsäng i vardagsrummet. Det tog lite tid innan katterna upptäckte sin fina kattsäng, men nu är den populär framförallt av lille Molltazz. Några fina kuddfodral som passade våra gardiner blev det också. Gillar verkligen denna butik.
Bra ikea som vanligt andra i Sverige, restaurang var bra mat. Dom har massor arabiska språk i ikea och det är helt konstig. Vi bor i Sverige, inte arabiska land.
Ikea stort och bra kan även göra hem beställning via hemsidan om du inte villl bära tungt kostar en slant extra! Men så värt det är och sitta vid telefon än att yra bort sig där. Dock små saker då är det billigare att gå in var faktiskt och köpte ljus i mängder för någon vecka sedan och det blev otroligt fint dock brinner dom upp direkt vilket är ett minus men priset är värt det .
Ikea har blivit lättare att besöka, snabbare, tydligare. Det går faktiskt att få hjälp också om man behöver, utan större problem.
Älskar Ikea, finns mycket trevlig personal att tillgå och de är många. Lite olika upplägg i Sundsvalls Ikea och Umeå ikea
Ikea Sundsvall behöver knappast någon beskrivning, en institution i de flesta svenskars medvetande. Ikea Sundsvall ligger föredömligt placerat i Birsta med generösa möjligheter att parkera. Ikea är alltid i framkant med nya innovationer, och kvalitén är föredömligt hög i relation till jämförbara butiker och till priset. Det är lätt att hitta i butiken, och personalen är alltid väldigt serviceinriktad och trevlig. Ikea erbjuder ett enormt sortiment och ger möjlighet att uppfylla drömmar och visioner. Ikea Sundsvall har också en trevlig restaurang som i december serverar ett uppskattat julbord, och övriga året ett brett sortiment av både mat och fika. Även här är kvalitén god, om än med varierande kvalitet. Ikea Sundsvall är ett mecka för inredning och hushåll, och imponerar år efter år.
Bra ställe, lätt tillgänglig restaurang om man bara är ute efter maten. Något små portioner kanske
Vi stannade till på Ikea för att äta lunch på vår resa ner mot södra Sverige. Fläsksnitzel med pommes och bensår. Fantastiskt gott och lagom portion.
Bra butik och fint ordnat med utställningar och övrigt. Bra restaurang
Denna Ikea var precis som alla andra, helt underbar alltså, de borde ha en en sova över natt i deras mjuka sängar
Comment on this business

to add IKEA map to your website;