facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IKEA

IKEA
"Välkommen till IKEA! I mer än 70 år har vi jobbat för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vi gör det genom att ta fram heminredning och möbler som är väldesignade, funktionella, hållbara och prisvärda. Här hittar du inspiration för att göra livet hemma lite mer som du vill ha det, och du kan enkelt handla möbler och inredning - allt för ditt kök, sovrum, badrum eller vardagsrum med ett stort utbud av textilier, belysning, sängar, skrivbord, garderober, utemöbler och våra senaste kollektioner."
Address: Modulvägen 1 , Huddinge 141 75, AB, SE
Phone: +46 77 570 05 00
City: Huddinge
Zip Code: 141 75


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-20:00
Sunday: 10:00-20:00


related searches: IKEA online, IKEA Germany, IKEA France, IKEA Norge, IKEA us, IKEA products, IKEA UK, IKEA near me
Similar places near
IKEA Restaurangen IKEA Restaurangen 0 meter Denna Ikea byggnad är lite annorlunda än vad man brukar så, det är stor och rund istä...
Mälarkök Mälarkök 198 meter Lovad 2 års garanti. Dock 1års väntetid utan åtgärd av lösa handtag och lös lucka. Lo...
Reloveyarn Reloveyarn 4 km Verk gjorda från restgran och andra återbruk.
Veona Renovering Veona Renovering 5 km Ett av de bästa renoveringarna i stan. Jag ringde upp dem för badrumsrenovering, de g...
Reviews
Ikea är bra och intressant som alltid man åker ju dit för att man vill handla eller titta på möbler..
I söndags 6 nov 2022 besökte jag IKEA i Kungens Kurva för första gången i mitt 65+ långa liv. Det blev en ganska positiv upplevelse. Det har ganska mycket folk, men upplevdes inte som trångt. Däremot kunde det finnas genvägar till kassorna. Bra med självscanning, det fungerade riktigt bra. Inköpen den här gången bestod av nya mattallrikar.
Hjälpte till sonen med att handla här. Perfekt affär för unga som flyttar hemifrån. Allt på samma plats. Man kan ta även fikapaus på deras lilla kafé
Drygt bemötande i kassan när IKEAs egna betalningssystem havererat! Det ropades ut i högtalarna, så de visste att betalningsproblemet låg hos IKEA - inte hos kunderna . Så, när mitt bankkort inte gick igenom för betalning var det INTE mitt fel, eller hur?? Ändå blev jag bemött som att problemet låg hos mig. Ingen ursäkt för att deras eget system kraschat och därmed orsakade hela strulet - för kunderna! Tack för den anklagande tonen och insinuationen om att felet låg hos mig. Ren idioti !!! Mitt kort har aldrig krånglat - förutom hos IKEA, Kungens kurva då förstås! Vilken slump att det hände första gången just den dagen IKEA hade problem med sina kassor… Nä, jag tänker inte återvända.
Jag vet inte alls vad som hänt med Ikea men kundservicen är FRUKTANSVÄRD nu. Har alltid förespråkat Ikea just på grund av deras inställning till kundservice. Man har kunnat lita på att de rättar till fel. Inte nu längre, tydligen. Min senaste erfarenhet får mig att inse att nåt har hänt. När jag kontaktar kundtjänst för att REKLAMERA en trasig lampa så får jag upplysningen om att det går bra att åka till Ikea med kvitto och produkt eftersom jag har 365 dagars ÅNGERRÄTT. Ett företag som försöker få kunden att tro att reklamation inte är något de måste ta emot hamnar på min varningslista. Skäms Ikea! Alla konsumenter vet inte vad de har rätt till, det är FULT av er att försöka förskjuta ansvar på det sättet!!!
Man vet vad man vill ha, men varför en så lång och krokig väg mot målet? Hade igår med mig en kamrat som inte orkade gå så långt. Tur att vi hade en fällstol med oss. Fram för raka spår och tydliga skyltar. Jag tror hoppas att försäljningen inte skulle minska då. IKEA Kungens kurva.
Har alltid gillat Ikea, men tycker nu det är trist att jag inte längre kan få hjälp av personal med att beställa en vara
Jag gillar IKEA i grunden, men bara hatar hinderbanan som ständigt byggs om så man inte ska ha en chans att lära sig genvägarna. De ständiga ombyggnaderna gör att inte ens personalen verkar ha koll när man frågar om vägen. Tycker det är bättre med tex butiken i Barkarby.
Värelöst! Väntade 25 min i lågtrafik innan kontakt - som sedan genom knappmisstag? kopplade bort mig. Borde finnas massivt antal säljare som kan lotsa kunde rätt när dataverifieringen strular.
Stort och allt man kan tänkas vilja ha finns här! Bra skyltat för det mesta, men just utgången var lite svår att hitta. Lätt att gå vilse här inne om man går åt fel håll.
Comment on this business

to add IKEA map to your website;