facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IKEA-restaurangen

Address: Folkungavägen 50 , Jakobsberg 177 35, AB, SE
City: Jakobsberg
Zip Code: 177 35



related searches: ikea restaurang öppettider malmö, ikea restaurang öppettider sundsvall, ikea öppettider, ikea food market, ikea restaurang linköping öppettider, ikea restaurang öppettider helsingborg, ikea öppettider restaurang, ikea brunch buffe öppettider
Reviews
Goda plant- och köttbullar. Bra priser. Roligt att man kan ta lingonsylt själv på samma sätt som ketchup. Drycken är nog bland det sämsta, smakar mest vattnigt. Bättre atmosfär på IKEA i Kungens Kurva, väldigt rörigt med alla barnfamiljer här och svårt att hitta plats. Pluspoäng för inkludering, se sista bilden : Vegetariska alternativ: Många vegetariska alternativ. Jättegoda plantbullar!
Åt julbord, maten var kall och lite att välja på. Lägger en bild på "julbordet" som var väldigt fattig och dålig skött. Betalade dessutom ca 300kr för julbord med dricka för en vuxen och ett barn. Glöm inte era familj kort annars blir det ännu dyrare.Mat: 1/5
Otroligt hög ljudnivå mycket beroende på dessa brickvagnar som skramlar när folk kör om kring dom, IKEA lös problemet så skulle stället vara mycket trevligare. Den intilliggande herrtoaletten vid trappan var det snuskigaste jag har sett o känt på länge. Klibbigt på golvet vid urioaren, luktade piss på hela toan, skitigt på golvet, fulla papperskorgar och papper på golvet. Lite höre nivå trodde jag faktiskt världens störta möbelföretg hadde. Var där och handlade 3/1 2024.
Tveksam kvalitet på maten, håller samma kvalitet som skolmat, alltså ingen höjdare även om det är relativt billigt. Alldeles för mycket och för flottig "bearnaise" på schnitzeln. Förväntade mig inte gourmetmat, men den så kallade såsen förstörde maten. Kul personal i kassan, så ett plus för det. Väldigt dåligt urval på mat på IKEA i Sverige också. Cheesecake med jordgubbar var oätlig.
Julbordet blir sämre för varje år, men dyrare. Nätt och jämt prisvärt nu. Samma med vanliga matsedeln, känns som nödmat. Väldigt högljutt i matsalen med bullrigt möblemang och alla skrikande småbarn. Borde gå att göra trivsammare med lite bullerdämpning Parkering: Märkligt att man har skyltar som betyder endast personbil ej lastbil vid infarterna. Då nästan alla små skåpbilar som hantverkare åker i, är lastbilsregistrerade. Visserligen tror jag inte de har någon bevakning av detta, men det känns obehagligt att ta risken.
Mat på IKEA. Nja, tänk igen. Man brukar säga att ”du får det du betalar för”. Men det är inte helt sant. Fish and chips eller schnitzel? Ser nästan identiska ut. Bistron utanför serverar pizzaslice. Ser ok ut men smakar…ingenting. Går det inte att göra maten roligare?
En mysig del av Ikea med dålig akustik, det är ett stort sorl av trötta och hungriga barnfamiljer. Maten är inte längre billigare än andra resturanger och servicen känns som en vägkrog. Efterrätter och fikabröd kostar lika mycket som när man går på konditori. Så den magiska känslan av att kunna bjuda hela familjen på fika är borta.
De har slutat med kontanter, maten var väldigt sparsam julbord, folk lämnar sitt skräp och ingen vågar säga åt de att plocka efter sig.Mat: 2/5
Det förekommer ofta att maten inte är varm.Mat: 3/5
Får 4 stjärnor. Tycker dock att det nuvarande receptet på såsen till köttbullarna är sämre än tidigare. Fick även torra ljumma ärtor vilket var rätt osmakligt.Mat: 2/5
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details IKEA-restaurangen.

Jakobsberg scandinavian

opening hours, reviews, map, satellite view. Jakobsberg location, how can i go. IKEA-restaurangen address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to IKEA-restaurangen. On this website you can share your comments and experiences about IKEA-restaurangen with other people.

to add IKEA-restaurangen map to your website;