facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Il Forno Da Nova

"Cozy traditional Italian Restaurant, serving locals and tourists since 2006 wish fresh and delicious dishes.See you soon!"
Address: Gullmarsv. 2, 121 40 Johanneshov, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-7228858
City: Johanneshov
Zip Code: 121 40


Opening Hours

Monday: 16:00 - 22:00
Tuesday: 16:00 - 22:00
Wednesday: 16:00 - 22:00
Thursday: 16:00 - 22:00
Friday: 16:00 - 22:30
Saturday: 13:00 - 22:30
Sunday: 13:00 - 22:00


related searches: Il forno da nova menu, Il forno da nova gullmarsplan
Similar places near
Mr Italiano Mr Italiano 729 meter För 200 kr kan man förvänta dig något mer än lite pasta i grädd sås, med en torr oxfi...
Lomeros pizzeria Lomeros pizzeria 2 km För mycket pengar för för lite mat. Lite trist att behöva betala 109 kronor för en pi...
Reviews
Kanon mat och trevlig personal. Hit går man snart igenMat: 5/5
Riktigt gömd juvel av resturang mitt i Gullmarsplan. Mysig atmosfär, kunnig och trevlig personal och deras pizza är otroligt god.Mat: 5/5
Mycket god pastarestaurang med läckra anrättningar liksom pizzor. Gott husets vin och mycket gott italienskt öl. En trevlig liten kvarterskrog jag återkommit till många gånger under åren, inte minst detta år 2023. Mycket bra service. Då restaurangen är relativt liten men mycket populär bokar jag alltid bord inför besök, det är ett säkert kort!
Pastan med oxfilé och Karl Johan svamp var god, men brödet till var seg förmodligen inte helt färsk. Priserna var höga, inget speciellt med denna hak, tyvärr, får 3 stjärnor då personalen var trevlig och verkade ha god stämning emellan varandra.
Bästa pizzan på länge !! Goda pålägg och degen var super - frasig och saftig deg. Väldigt bra service på detta ställe !! Vi kände oss verkligen uppmärksammade som kunder. Mysigt att äta på plats ! De har tyvärr inte sås på pizzan då det är full italiensk stil, men det går att be om extra ost eller vitlöksolja.
Kända för sina pizzor, men tog en carbonara som smakade utmärkt. Mycket trevligt personal som både serverar & lagar mat. Goda viner, även husets funkar bra. Bra läge.
Mycket bra pizza och trevlig personal. Bästa käket runt gullmarsplan utan tvekan.
Mycket bra pizza! Bra service och trevliga Personal, dock vi fick inte pizzasallad till bordet.Mat: 5/5
Vi tog en Milanese och en calzone. Personalen lät trötta och smått otrevliga. Calzonen var bara en ihopvikt pizza, såg mer ut som en platt och smaklös pirog. Pizza degen var vattnig och smakade Kartong. Milanesen var lite bättre men fortfarande ganska intetsägande och blöt.
Super trevlig personal, jätte god mat, prisvärt och super mysigt ställe
Comment on this business

to add Il Forno Da Nova map to your website;