facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Iluminare Coaching

Iluminare Coaching

About

Hej, my name is Pei Yuin Flaherty. In New Zealand I led and managed three different teams. At Illuminare Coaching we listen and ask questions so that we can teach your practical techniques to help you achieve their career goals.



"Coaching Göteborg, Coaching online, Coach privatpersoner, Coach företag Göteborg, Livscoach Göteborg, Coach ungdomar, Samtalsterapi, Kurser, Föreläsningar, Högkänslig person, Personlig coaching Göteborg, Stresshanterings Coach Göteborg, Högkänslig person kurs, Ungdomscoach, HSP Coach. Diplomerad HSP-Coach, Stresshantering, HSP, Högkänslig, Highly Sensitive Person, HSP Sverige, HSP terapi, Personlig Utveckling, Relationer, Medberoende, Utmattning, Känslohantering, Coaching för högkänsliga personer i Göteborg och på nätet, kurser för högkänsliga personer, kurs stresshantering, föreläsning ledarskap, föreläsning högkänsliga barn"
Address:
Phone: 764183502
City: Gothenburg



related searches: Iluminare meaning
Similar places near
Lediga jobb på Vy Lediga jobb på Vy 6 km Vill du jobba på Vy (fd. Nettbuss) På denna sida kommer vi att presentera lediga jobb...
Reviews
Efter att mått dåligt psykiskt i många år utan att egentligen förstå varför, så fick jag tips om att läsa en bok vilken fick mig att förstå att jag har en högkänslig personlighet. Jag tog genast kontakt med Soulmind och Anna då jag insåg att jag behövde hjälp med min situation, det är det bästa jag har gjort för mitt eget välmående. Anna är en fantastisk coach som har hjälpt mig att förstå mig själv bättre, varför jag känner och reagerar som jag gör. Jag rekommenderar Anna starkt till alla som känner att de behöver hjälp på traven med att utvecklas som människa!
Anna Candela är trovärdig, inspirerande och full av visdom. Hennes texter går rakt in i själen på mig som högkänslig och det var dessutom en ynnest att få lyssna på Anna under en av hennes föreläsningar. Jag kommer definitivt ta hjälp av Anna i min fortsatta utveckling som individ och jag hoppas det blir fler föredrag riktade till anhöriga för att hjälpa dem att förstå skillnaden mellan en högkänslig person och personer som inte tillhör dessa 20% av mänskligheten.
Varit på en helgkurs och haft ett privat samtal med Anna för några år sedan, plus att vi stött på varann vid gemensamma intressen, och jag har en väldigt god känsla i mig av dem/henne. Anna kändes öppen, tillåtande och skriver nu även väldigt bra tankeställare och påminnelser om allt i livet. Skulle rekommendera Anna till andra och gärna gå något/ha samtal med henne igen.
Anna Candela är fantastisk och hon rekommenderas varmt! Du kommer inte ångra dig att du mötte henne! Väl värt investeringen i ditt liv!
Anna är en fantastisk coach o lyssnare. Har fått många aha upplevelser om mig sj för att gå vidare i livet.
Anna är en inspirerande, påläst glädjespridare.
Comment on this business

to add Iluminare Coaching map to your website;