facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for IMCAP AB

About

IMCAP är experter på omsorgsfull fastighetsvård.
IMCAP utför kontinuerligt underhåll av fastigheter in och utsida.
IMCAP driftsoptimerar fastigheter.

Story

Värdeskapande fastighetsvård är kontinuerligt underhåll av fastighetens in- och utsida.
Det är IMCAP dagliga uppdrag för att utveckla en driftsoptimerad fastighet där viktiga funktioner håller längre, kostnaderna minskar och fastighetens värde ökar.

IMCAP AB är ett entreprenadföretag som utför drift och underhåll av bostads- och kommersiella hyresfastigheter inom Öresundsregionen. Vi arbetar på uppdrag av större och mindre fastighetsbolag, enskilda fastighetsägare, förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningar.

Vår affärsidé
IMCAP AB skall erbjuda marknadsledande servicetjänster inom fastighetssektorn till uppdragsgivare med både bostads- och kommersiella hyresfastigheter i Öresundsregionen.

Vår vision
IMCAP AB skall vara Sveriges marknadsledande tjänsteföretag inom fastighetssektorn, som med framstående medarbetare, erbjuder snabba och högkvalitativa servicetjänster inom drift och underhåll av bostads- och kommersiella hyresfastigheter.

Du som är intresserad av att veta mer om oss eller om våra tjänster är välkommen att kontakta vår VD Andreas Lindblom på telefon 040-672 88 20 eller på Email: [email protected]

Address:
Phone: 0704-658645
City: Staffanstorp



related searches: Imcap sematell, Operative Wertsteigerung
Reviews
Översatt av Google Jag älskar det Original IM loving it
Comment on this business

to add IMCAP AB map to your website;