facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Immanuelskyrkan Tranås

Immanuelskyrkan Tranås

About

Välkommen till den Evangelisk-reformerta Immanuelskyrkan som finns i Tranås. Besök gärna vår hemsida http://www.immanuelskyrkan.info för mer information.

Story

Immanuelskyrkan är en kyrka reformerad enligt Guds ord som vill bära vidare kristen tro och tradition på ett levande och tydligt sätt. Vi har en gemenskap där både livets höjder och bottennapp ryms, där både unga och gamla är välkomna och där samhällets uppdelning mellan rik och fattig, svenskfödd och utlandsfödd, man och kvinna inte står i fokus. Gemenskapens centrala del är inte vi människor och våra värderingar, utan gudstjänsten där vi alla samlas för att höra Guds förklaring av vilka vi är och hur vi kan finna friheten att förvandlas till det vi bör vara när Jesus är vår Herre och räddare. Denna förvandling inleds när Gud föder oss på nytt till ett levande hopp och därefter renoverar vår själ till att mer och mer likna Jesus Kristus.

Address: Höggatan 8, 57333 Tranås
Phone: 0702447241
City: Tranås
Zip Code: 57333


Reviews
De borde ha en hemsida.
Översatt av Google Snarare bra kristen kyrka med sund biblisk undervisning och varm gemenskap. Den har ännu inte fallit offer för tillbedjan så det är fortfarande möjligt att sjunga meningsfulla sånger utan framträdande. Original Rather good Christian church with sound Biblical teaching and warm fellowship. It has not yet fallen victim to worshiptainment so it is still possible to sing meaningful songs without a performance.
Comment on this business

to add Immanuelskyrkan Tranås map to your website;