facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for In The Mood for Tea

Address: Norrtullsgatan 9 , Stockholm 113 29, AB, SE
Phone: +46 8 33 32 51
City: Stockholm
Zip Code: 113 29


Opening Hours

Monday: 12:00-18:00
Tuesday: 12:00-18:00
Wednesday: 12:00-18:00
Thursday: 12:00-18:00
Friday: 12:00-18:00
Saturday: 12:00-15:00


related searches: In the mood for tea stockholm price, In the mood for tea stockholm menu, In the mood for tea stockholm reviews, Cloud and Mist tea
Similar places near
Cafe Pascal Cafe Pascal 41 meter Bra fik men dyrt, en liten latte kostar 49 kr. Det är ofta mycket folk där och köer. ...
Testugan Testugan 143 meter Min absoluta favoritbutik! Har saknat att besöka den under covidtiden,men idag 13/7 k...
Joe & The Juice Joe & The Juice 155 meter
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 171 meter
Kafé Himlavalvet Kafé Himlavalvet 175 meter Underbar kväll, härlig livemusik god öl samt kaffe
Coffeehouse by George Coffeehouse by George 177 meter Tänkte att jag skulle skriva min recession efter att ha besökt detta stället ett anta...
Cucina Cucina 178 meter
Johan & Nyström Johan & Nyström 184 meter
Kafé Orion Kafé Orion 187 meter Äter frukost här minst två gånger i veckan, deras omletter är så goda, speciellt i ko...
Bröd & Salt Bröd & Salt 193 meter
Pressbyrån Pressbyrån 198 meter
Espresso House Espresso House 202 meter
MyVegina MyVegina 211 meter Överraskande gott och väl tilltagna portioner för en icke vegan som jag. Helt galen l...
Garage del Gusto Garage del Gusto 227 meter Provade en av deras rekommendationer; Parpardelle med Salcissia-sås. Den smakade tyvä...
Nybergs konditori Nybergs konditori 231 meter
Reviews
Thet här är min théaffär In the Mood for Tea. Har man tur så spelar ägaren piano när man kommer. Stockholm, om inte SVERIGES BÄSTHA THÉAFFÄR. Jag har varit beroende av deras Earl Grey med blåklint i minst åtta år. Och då har jag provat många Earl Grey, väldigt många. Sen har dom också helt faaantastiska jasminethéer och många andra. Gå dit eller beställa på nätet.
Förstklassiga teer och esoteriska upplevelser. Här tyvärr inte alltid öppet under öppettiderna, har vänt hem tomhänt vid två besök.
Stockholms enda tebutik värd namnet, med ett helt unikt sortiment av oerhört hög kvalitet. Köper inte te någon annanstans.
On the Mood for Tea säljer teer av högsta kvalité. Och visst är det skillnad på te och te! De har också en butik på nätet och det är faktiskt där jag handlar oftast. Tyvärr är det krångligt för oss utanför Stockholm att få tillgång till vad huvudstaden har att erbjuda.
En helt otrolig butik. 5/5 är egentligen ett för lågt betyg, in the mood for tea är helt unik i sitt slag i Sverige. Teerna är så mycket mer sublima, välavvägda och rena än i någon annan "high end" butik. Ägaren vet vet verkligen vad han gör och har en otrolig passion för te. Priset är såklart högre än på andra ställen, men det man får borde egentligen inte ens kallas te. Det är för gott, som ett litet konstverk, och borde inte ens jämföras med det man får på ett vanligt cafe. Så glad att denna butik finns!
Mycket trevlig upplevelse i butik i början av året och nu har jag även gjort en beställning online som också gick mycket bra. Snabb leverans och bra förpackat. Kvaliteten på produkten är fantastiskt, särskilt de olika Earl Grey varianterna. Skippa övriga butiker och köp ert te här istället. Ni kommer inte ångra er.
Väldigt bra te. Men lika dålig kommunikation. svara aldrig på telefon och det tar evigheter att få svar på ett mail.
Omtanke. Kvalitet. Vänlighet. Erfarenhet. Omtanke på framställning av teet. Extremt hög kvalitet på tebladen. Mycket vänlig och duktiga värdar som alltid ger ny kunskap och goda råd inför teköpet. Mycket prisvärt med tanke vad du får i påsen hem. Väl värt en omväg! Öppnar oftast vid lunchtid.
Jättegott te för alla te älskare! Den drivs av ägaren som vet allt om te! Värt att besöka och vill man lyxa till det finns det utbud till det också! Alltid trevlig och tar sig tid för en kund i taget! Ha inte bråttom när du skall handla där.
Stans bästa te-butik. De kan sitt te och har konkurrenskraftiga priser. Ägarna till butiken har tillräckligt goda kontakter för att få tag på de riktigt bra teerna. Som bonus är de väldigt trevliga.
Comment on this business

to add In The Mood for Tea map to your website;